- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
-
PROHARDVER!
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JOEPAPA
tag
Nekem asztali csak azért van mert üres lenne a szoba nélküle, és sajnálom kidobni...
Ha most indulnék 0 ról, vennék egy i5 ös, 17" os notit, és egy olcsó netbookot 10 collal nyaralni-szabadbanfőzni-napozni-csónakból netezni...Az asztali 0, de van egy 15,4 esem, ami még mindig elég teljesítményű mindenre amire kell.
Az asztali nekem amúgy sem lenne jó, mert cipelni kell lakásban is ide oda, kapcsolási rajzokat is ezen nézek, ide is jó lenne a 17", fotókat válogatni is...ráadásul mi a rossebbnek fogyasszon annyit, még a mostani notim is 15-40W ig eszik, az asztali innét indul...ha nonstopp megy, mint ahogy ez is nagyrészt akkor már meg is lett 4 év alatt az ára a villanyszámlán. Az asztali mellett aludni sem tudok, mert hiába a fordszámszab táp, a passzív VGA hűtés, azért így is hallani, tudom most már építhetnék valami mini passzívgépet is letölteni-netezni itthonra...de az lenne a netbook is...Valahogy nagyon tetszenek a netbookok, a tabletek pedig nem, de főleg az ár/teljesítményük miatt.
Csöves audiophil 6P3S SE 2x4W 50e.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest