- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
válasz hedler #26400 üzenetére
Hogy bírja az ennyi ideig? Mi lehet azokban a ROMokban, amitől ennyi ideig bírja?
Én éjjel felraktam a WajkIUI 2.2.3-at. Gondoltam, hogy nagy előrelépés lesz, viszont a franc tudja, miért, de mikor ma 100%-on levettem töltőről és elmentem itthonról, akkor be kellett nyomnom a GPS-t is kb 10 percre. 1 órával később jöttem haza és 87%-ra esett. Tehát kb 1 óra 15 perc alatt 100%-ról 13%-ot esett a töltöttség és csak 10 perc GPS volt benne, semmi más. Se net, se játék, se beszélgetés, semmi. Nem értem.
-
Joke21
aktív tag
válasz hedler #26406 üzenetére
6 nap? Én ha nem használom 3 nap alatt lemerül. Battery calibration természetesen megvolt. A 3 nap úgy, hogy szinte alig kap feszt a proci, 1000mhz-n is csak 50 a vsel érték. 3 nap, ennyi a max, de az a nagyon max.
Kíváncsi lennék egy battery monitor widget historyra, hány mA fogy 5 percenként.
csicsaaa: Tegnap walter kiadta a romot, de le is szedte a telepítőt, mert hibás volt állítólag. Az új meg még nincs fenn.
[ Szerkesztve ]
-
Joke21
aktív tag
válasz hedler #26410 üzenetére
Szerinted én nem szedtem ki mindent, ami felesleges? Sokat foglalkoztam vele, de ennyi, 2 nap használattal. Mondom, ami engem nagyon érdekelne, 5perc/mA. Ez az adat kéne, sima 2g használatnál, wifi meg minden nélkül.
Daveboman: Az MS2Gingernek a .5.2-109-DHT-25 - Android 2.3.6 blur lite rom az alapja, jó hogy más, mint egy miui vagy cm7. Walter tudja mit csinál, jó kis rom lesz ez. Az ígért fogyasztás pl 2-5mA, 2 a piros lencséseknek, 5 a zöldeknek.
[ Szerkesztve ]
-
Davebowman
senior tag
válasz hedler #26432 üzenetére
Hmm.... köpönyeg sokat eszik?....affene mert a forecaweather pntek óta írja, hogy Győrben szombat reggel 10-től havazás.....erre még délután is ezt írja mikor tökszáraz egész győr. Nekem ez nem valós adat. Legalább a jelenlegit adja pontosan! Van aki mást/jobbat használ?
Eladó/Csere: Xiaomi AX3600
-
domerator
veterán
válasz hedler #26432 üzenetére
Nekem egészen addig volt akksi mániám, amíg azt el nem értem, hogy akár egy erős napot is biztosan kibír estig. Most már nem szőrözök az akkun, kivéve, ha valami fura jelenség van.
Más:
WIUI 2.2.3... azt hiszem ő a nyerő... flash után úgy indult el, mint a kisangyal... simán, folyékonyan... minden megy rajta, szóval úgy hiszem ez a következő stabil nálam.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
Mauzes
addikt
válasz hedler #26410 üzenetére
De most érted, van egy szerinted is tök jó programod (Viber), erre te letörlöd, mert használja az akksit... Nálam egyébként szinte soha sincs 5% felett az akkumulátorhasználat szerint. Google térkép sem, Facebook sem, csak ha nagyon sokat használom ezeket, de hát mi nem eszik, ha sokat használod. És azért egy Térkép milyen hasznos időnként, csak egy katt, aztán tudod, hol vagy. Csak azért töröljem le, hogy az akksi max. néhány órával többet menjen...?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik