Hirdetés

Aktív témák

  • lordyka

    aktív tag

    sziasztok!
    szemezgetek én is a WhiteRabbit-tel de lenne egy kérdésem.
    egy defy+-om van és amikor elösször felraktam az alap 2.3.4es android volt fent alapnak amin a cm7.2 nightly-ja futott, amikor felinstalláltam elakadt a telefon a motorola bootlogonál. ezután flesseltem egy 2.3.5-ös sbf-et RSDlite-tal és megpróbáltam újra, ugyan az a probléma állt elő.
    a WhiteRabbit Edition v.1.3 zip-et flesseltem mert azt írta h 2.3.5-ig azt kell, lehet joban járnék a WhiteRabbitPlus Edition v.1.3 zippel? nagyon klassz lenne ha működne mert ahogy látam csak jókat írtok róla és a mostani quarx 0316-os defy+ nighlyval van egy idegesító problémám mégpedig h miután kilépek az asphalt6-ból a telefon befagy és újraindul. amúgy nagyon tetszik ez a rom és ha nem lenne ez az egy hiba maradnék ezen mert minden igényemet kielégíti, gyönyörűen fut :)
    gondolkoztam h a cpu beállításaimmal van gond de a stess test szépen lefutott többször is szóval nem tudom, epsilon 0127-es defy+ romjával nem volt meg ez a probléma, azon végig is vittem a játékot csak most olyan hiányérzetem van h nincs fent ez a fasza autós játék a telefonomon :D
    remélem tudtok nekem segíteni, köszi! :)

    amúgy a cpu beállításaim: 300/18 600/28 800/38 1100/56 ondemand

Aktív témák