- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Androidos tablet topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Z0C!
őstag
valószínüleg talán ez lesz az igazán jó launcher.
jólnéz ki, felhasználóbarát...
agyameldobom...
de majd csak novemberben publikálják..
ROU UI Launcher----- www.zoci.gumroad.com -----
-
kano
nagyúr
Szerintem ocsmányul néz ki és béna is.
Fel nem teszem az tuti.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
tzl
senior tag
Na, cm7 működik rendesen 2.2.2CEE felett, pakolgatom vissza az appjaim, próbálom újra belakni a telefont.
Viszont a kérdés az, hogy miért lett bootloop miui után nandroid restore-rral?
A pontos menet ez volt:
cm7-ről nandroid backup, szokásos wipe-ok, install zip from SD, miui futott rendesen, utána szokásos wipe-ok és backup and restore-ból restore. -
Tex
senior tag
Nekem a MIUI.HU-val sem volt semmi probléma eddig, se hotboot, se FC minden simán működik. Annyi volt hogy először nehezem talált GPS jelet (kb. 8-9 perc kellett), ezt leszámítva minden tökéletes, egyelőre nem is cserélem 21-re.
"Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
mrrr74
aktív tag
válasz mrrr74 #13205 üzenetére
Engedjetek meg egy utolsó kérdést: most milyen állapotban van a telefon? Úgy tudom elképzelni, mint egy oprendszer nélküli számítógépet. Jól gondolom?
És a leállás során törlődtek a rendszerindító fájlok.
Csak azt nem értem, hogy az eredeti ROM-ot miért nem lehet visszaállítani. Azt mi törölte?
A BIOS nem szokott csak úgy letörlődni (Linuxhoz nem értek)...de azt hiszem kénytelen leszek beleásni magam
https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
natë
nagyúr
Elkezdtem próbálgatni a Zeam launchert...elsőre nagyon nem jött be, de hosszasabb nyúzás után rájöttem, hogy piszok jó kis cucc! Iszonyatosan megdobja az amúgy sem lassú CM7-et, ráadásul az egész csak 400 kb. Hiányzik a LP féle smooth scroll, de ettől eltekintve személyes kedvencem lett. Aki nem próbálta még, adjon neki egy esélyt!
-
miyu
tag
QQ launcherről vélemény?
-
V.Stryker
nagyúr
Hi,
Szerintetek melyik jobb stabilitás és akkuidő szempontjából, a CM stable (2.3.7) vagy a Defy+ romok (pl Taiwan) ?
-
-
-
kano
nagyúr
Én is azt használom most. Szerintem is korrekt cucc.
Visszaraktam a Defy+ német ROM-ot, mert az MS2Ginger nem jött be akku időben.
Neked mennyit bírt?[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MODERÁTOR
Nah, újra itt vagyok, újra boldog, működő Defy tulaj vagyok.
Kellett majd három hét, de a szervizben megcsinálták a telót, volt egy "fődarab" csere. Tehát hardvercserével oldották meg a telefon bekapcsolhatatlanságának a problémáját, ezt bizonyítja az IMEI szám megváltozása is. Na ugye nem hittetek nekem, de mondtam, hogy sz@r és nem lehet megcsinálni sehogy sem, semelyik szervizszoftverrel sem. -
MODERÁTOR
válasz #99499520 #13231 üzenetére
Hát, a gondok ott kezdődtek mikor nem indult el, a végtelenségig akart betölteni a teló. Utána az összes szervizszoftverrel boot loopolt, míg végül teljesen bekapcsolhatatlan állapotban adtam le (de persze a boot loopolásos állapotába vissza tudtam volna helyezni, csak sokra nem mentem volna vele).
-
MODERÁTOR
válasz #99499520 #13233 üzenetére
Összességében egy rossz könyvtárra kiadott rm -rf paranccsal kezdődött minden, amit persze megszakítottam. Hogy ezen a gyári szoftver hogyhogy nem segített azt nem tudom, de most majd jobban meggondolom a dolgot mielőtt valami hasonlóba kezdek. Meg csinálok mentést is, az lehet amúgy is segített volna rajta, nem tudom.
(#13234) Lacopapi: Kösz, igyekszem.
[ Szerkesztve ]
-
sec0nd
tag
válasz Heimdallr75 #13239 üzenetére
Igazából közben a géppel össze volt kötve, de nem tudott teljesen feltölteni mert lehúztam...
-
Nxn908xxx
őstag
Aksi kalibrálás közben baj ha romot cserélünk?
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki legyen kedves és magyarázza el nekem - mert tök rég szúrja az oldalam - , hogy mi a különbség a stable 2.3.7-es CM7 és a 2.3.5 CM7 között. Avagy miért van két féle? Mi az összefüggés?
-
-
YAS-dude
őstag
-
Biqci
aktív tag
Szerintetek 12-14 órás üzemidő megfelelő, ha folyamatosan megy a wifi, gyakorlatilag ezen túrom a netet (a pc-t elfoglalja a család), elég sokat böködöm, viber-skype csatlakozva. Igaz fényerő automatán és általában 2g megy. Cm7 stable van fenn, de amikor olvasok 2 napos üzemidőkről, mindig elgondolkozok, hogy valami nem stimmel.
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
YAS-dude
őstag
válasz V.Stryker #13248 üzenetére
A 7.1.0 az a "hivatalos" stable, a download link is a cyanogenmod.com-ra mutat. Ennek a topiknak a címében van hogy 2.3.7. A másik topik meg az amit még quarx kezdett el, ez lett az alapja nem rég a hivatalosnak is, de ez a szál is fut tovább, amiatt amiket az előbb írtam. Csak itt nem írták át a topik címében a 2.3.5-öt 7-re.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest