Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

Új hozzászólás Aktív témák

  • x360elite

    őstag

    válasz HussarF #2185 üzenetére

    Ami ebből SZERINTEM 100%-ban igaz, az a meter-re vonatkozó rész, mármint, hogy semmilyen taktika nem kell az egyes csíkok töltődéséhez, csak a "szard le, megy az magától" és az, hogy teljes mértékben ignorálták a "klikk" beépítését az online játékba, A többi, hááát, többé kevésbé... Ezért is mondtam, hogy Joker gyengécske lett, mert túl hosszú idő mire elkezdi végrehajtani az adott mozdulatot plusz még az online "kilkk" ideje.... Áhhh, egy gyakorlott játékos ott szopatja meg, ahol akarja. Maguk a mozdulatok Joker-nél is gyorsnak számítanak, de mire elkezdené, már rég földbe tapossák.

    Az meg, hogy Sonicfox (A Sonicfox) megnyert Joker-rel egy versenyt, nos még a karakter marketingtől elvonatkoztatva sem meglepő.... Hosszú Katinkának pl. fájt a bal bokája aznap, mikor világrekordot úszott Rióban 400 vegyesen. Szerintem láb nélkül (Sonicfox Jokerel) is nyert volna, csak nem lett volna világrekord. Aki bajnok, annak 99%-ban mindegy milyen körülmények merülnek fel, akkor is bajnok lesz.

    Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!

Új hozzászólás Aktív témák