- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini-ITX
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Az adatkeretnél ennyi van csak felugróban:
"Korlátlan 100 kbit/s, de kötelező beszélgetés a havidíjon felül!
elvart forgalom=1778.-Ft/hó"Itt nem írnak lassítást, ezért kérdeztem.
De akkor ezek szerint a "korlátlan net" opcióval megvan a rendes sávszél és korlátlanul?[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz MPeter87 #25605 üzenetére
A cél az lenne, hogy a trehány t-home mellé legyen itthon valami értelmes sebességű net. Ezért néztem a mobilnetet, mert itt is tök jó a telenor 4G lefedettsége.
Mindenképp olyan megoldás kell, amit tudok használni LTE routerrel. Ezekbe meg ugye sim kártya megy, vagy usb modem (amibe szintén sim kártya megy ).Ha adatkártya alatt egyre gondolunk, akkor az úgy nem fog passzolni. Ha csak nincs valami usb modemes változat náluk.
(Bocs, kicsit láma vagyok ilyen téren). -
RiGS
tag
Ez az aktív csomaghoz képest, csak azoknak éri meg akik jóval havi 200 perc fölött telefonálnak és alig smseznek, illetve mobilnetet se nagyon használják.
Ha pl az aktív csomagból levonod a mobilnet árát, akkor kb 2 ezerre jön ki az is.
Viszont sanszos, hogy a net a telekomnál drágább.
Ráadásul ennél a csomagnál a flotta számláz. -
<Lacy85>
addikt
válasz Viktor77 #25608 üzenetére
Na. Király. Köszönöm.
Az úgy teljesen jó.
Akkor egy próbát megér. Írok nekik, és ha ideért a kártya, letesztelem telóval. Ha minden oké, akkor pedig meg lesz véve a router.Köszöntem a segítséget.
#25610: A sebességgel nem lesz baj. 3000 fős település, és itt kb. a kutya nem mobilnetel. Max telón facebook.
Mai mérés: [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
arkone
aktív tag
válasz #79335424 #25615 üzenetére
Megtettem. Írtam a hölgynek, akinek el kellett küldenem az adatokat, hogy elkezdjük intézni a kártyát. Írtam itt fórumban easoftnak és facebookon egy harmadik embernek. Utóbbi két emberke azt mondta utánakérdez, de nem kaptam választ. Hölgy emailjéről válasz se jött.
Kicsit elbizonytalanodtam, mert hasonló okból nem iQpro mellett döntöttem (páromnak onnan van adatkártya), mert normálisabb kommunikációt és számlázást szeretnék.
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Mobilinternet előfizetésre lenne szükségem. Viszonylag rövid időtartam, legfeljebb 3 hónap, tehát hűségidőt nem vállalok, mobiltelefonon lenne használva Budapesten 3G-n, főleg böngészés, levelezés, esetleg skype, viber. messenger. Elég csak az adatforgalom, mert kétkártyás készülékbe megy, hanghívás a másikon van.
Tudtok valami kedvező megoldást javasolni?
Előre is köszönöm!
-
HENE
aktív tag
válasz KILLERLALA #25619 üzenetére
Köszi! De az 1GB böngészésre sovány lehet,,,
-
<Lacy85>
addikt
"A MyChat szolgáltatás belföldön korlátlan Facebook, Viber, Whatsapp, Instagram és Twitter használatot foglal magában"
A többire meg csak elég 1GB. Nekem 1,5GB-os csomagom van, de még soha nem sikerült elhasználom, pedig ebben nincs korlátlan használat semmire, és baromi sokat netezek.
-
<Lacy85>
addikt
Csak itthon használok wifit, amikor mondjuk play-ről le akarok tölteni valami nagyobbat, vagy frissíteni akar 20 app.
Amúgy mindig mobilnet megy.Most úgy ment el épp 1 giga dec. 9 óta, hogy abban volt 330MB youtube, és 120MB speedtest. Böngésző 495 megát használt.
[ Szerkesztve ]
-
RiGS
tag
Elnéztem a start csomag nettó 2000 ft, vagyis bruttó 2540 fixen.
Ez a gyakorlatban bruttó 10,8 ft-os percdíjat jelent havi fixen 235 percig.Ez így már jóval gyengébb ajánlat az aktív csomaghoz képest.
Néhány 3 ezres ajánlói kedvezménnyel, ennél még a voda Tuti is kedvezőbb.
-
<Lacy85>
addikt
Na jó, de itt most netezésről volt szó, nem tv, meg spotify, stb.
Azok persze, hogy sokat esznek.HENE is csak böngészésre, meg ilyesmikre használná. Arra bőven elég az 1GB. Főleg, hogy a mychat-ben egy csomó adatforgalom korlátlan (facebook, stb.)
zeon.hu: De vannak srácok, csak még kicsit ahhoz, hogy telóval rohangáljanak. Tavaly karácsonyra is tabletet kértek, aztán kb. 2 hónap alatt be is zúzták őket.
Szóval egyelőre ilyesmit nem adok nekik. -
<Lacy85>
addikt
válasz #79335424 #25639 üzenetére
Persze, csak neki baromira nem erre kell a net.
Ezért írtam, hogy simán böngészésre röhögve elég az 1 gigás mychat csomag.Amúgy ha normális csomagod van, korlátlan adatforgalom van mytv-re, zenehallgatásra, viberre, meg whatsapp-ra is.
HENE: Ha videóhívásra kell a skype, akkor ja. Oda kevés lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz <Lacy85> #25641 üzenetére
Sosem szerettem csomagolni. Mezei feltöltősöm van. Veszek adatjegyet, oszt ennyi. Majd ha free lesz a roaming, akkor a flottás korlátlant átváltom adatmegosztósra, és a plusz adat SIM -et berakom a telómba a mostani, német adat SIM helyére. A másik slot -ban marad a feltöltősöm a GSM számommal.
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
-
törölt tag
válasz nimfas #25647 üzenetére
Kb. én is így vagyok ezzel. Nagyon ritkán TV -zek. Van egy hordozható miniPC -m. Azon Android 6 alapú RemixOS -t használok. Play -ből felraktam a MyTV -t, így natív kliensből nézem az otthoni TV -men, meg a hordozós, lapos TV -men is. Talán az új, flottás netemmel nem fog úgy akadozni, mint a régi, mikrohullámos szarral.
[ Szerkesztve ]
-
RiGS
tag
válasz cincinatus #25633 üzenetére
Ha hozzáadod a 10 rugós belépőt, akkor ott van árban a dpi közel 300 perc lebeszélhetőséggel.
Lényegesen jobb feltételekkel.
Biztos van akinek megéri a 100 megás net vagy a 30 sms. Szerintem parasztvakítás.
Immmren ott az ingyenes sms.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest