Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aginor

    addikt

    válasz Cancer #1693 üzenetére

    Köszi a választ! :R
    Azóta körbejártam még a témát kicsit, és sikerült szereznem egy Magnesit 519-et, és rájöttem, hogy én valami "komolyabbat" akarok. Az 519 egyáltalán nem bizalomgerjesztő, vékony lábak, nem kényelmes a középplatformnál lévő csukló rögzítőinek a használata( amivel a lábak szöge szabályozható, bár ezek idővel bekophatnak), valamint a fej is túl darabosan mozog, nem beszélve arról, hogy rögzítéskor elmozdul a fej. A fenti "hibák" legtöbbje lehet, hogy csak az 519-re igaz, de a fej mindkét modell esetében azonos.
    További érdekesség, hogy elég sok a hibás darab, 519-nél jellemzően a magnézium rögzítőkapcsok törnek el, az 525-nél az állványfej menete szakadhat ki (ami az 519-re is érvényes lehet, mivel ua. a fej).

    A fenti tapasztalatok után tovább kerestem és most a Giottos MT9361B állvány és az MH5011 3D fej kombónál tartok. Ezt is sikerült megnéznem, és hát egy másik világ, mint amikor átülsz egy BMW-be, én nem is olyan sokkal drágább..
    Egyelőre itt tartok.

    [ Szerkesztve ]

    Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

Új hozzászólás Aktív témák