- TCL LCD és LED TV-k
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- ASUS notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
Aktív témák
-
zolynet
veterán
válasz Lawboy #29305 üzenetére
ne türelmetlenkedjél... addig is inkább töltenéd ki az adatlapodat h lássunk milyen konfig körítése van, ill 1-2 paraméter, hogy milyen felbontáson játszol, stb.
segítünk de ez nem chat ablak, várjál, vagy ha nem tudsz oldd meg magadamúgy sztem nem éri meg lecserélni, nagyobb lépés lenne inkább egy 4830/4850/9800gtx+, tömören
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
félisten
válasz Lawboy #29305 üzenetére
Röviden: Nem.
(#29308) Finwe: A GTS250 drágább mint a HD 4850, de egy kategória. Miért is kell neked a physx? Ha mindenképp kell akkor nyilván Nvidia. A felbontáshoz sok is mind két kari. Viszont 1680X1050-re pont jó lesz.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
gooool
őstag
válasz Lawboy #29356 üzenetére
Szia!
Mindenképpen jobb a HD4850.Ráadásul nem melegszik annyira,fejlettebb a technológia,egyszerűen jobb.
A gyártók közül meg szerintem a BFG a legjobb,mivel 5 év garit vállal a karijaira,de ha a HD4850 veszed(mindenképpen azt),akkor ez a gyártó kiszáll a versenyből.
HD4850-ből ha lehet,Sapphire Toxic-ot vagy Vapor-X-et vegyél.Üdv, Balázs
-
fagy53
nagyúr
válasz Lawboy #29356 üzenetére
Csak játékok!
mod: ha megvan a 8800GTS akkor minek kérdezel?
Ja, a proci nem pörget ki senkit és semmit, csak a játékprogramok pörgetik mindkettőt.[ Szerkesztve ]
-
-
tzsolesz
nagyúr
-
félisten
válasz Lawboy #29368 üzenetére
Pár ember mindig vitatkozik. A legjobb amikor azon megy a harc, hogy 2 azonos referencia kártyából melyik a jobb márka. (szerencsére a PH!-n ez nem jellemző)
(#29369) Möhe: Igen, de azt a 6400-at meg kéne küldeni kicsit.
[ Szerkesztve ]
-
South Velen
addikt
válasz Lawboy #29960 üzenetére
igazából egyikre sem érdemes
GTS250-re azért nem, mert ugyanaz, mint a mostani karid, magasabb órajeleken, 55nm-en, ráadásul nélkülözi a DX10.1-et.
4850-re cserével sem kapsz óriási plusz teljesítményt, ha sima alatt SapphireEdition-t értesz, akkor esetleg cserélheted, ha a referenciát, akkor ne cserélj.Nem tudom, belefér -e ez: [link]
Ha igen, ezt ajánlanám.Mondjuk a 400-as DTK nem tudom, elég lesz -e.
[ Szerkesztve ]
-
Alister71
nagyúr
válasz Lawboy #29960 üzenetére
A 4850 akkor lesz gyorsabb ha használni kezded a látványjavítókat, úgy mint aa vagy af, mert az nV ezeket szereti elcsalni. Ehhez jön még a sokkal jobb igazi "Atis" képminőség, szal mindenképp 4850.
Én lecseréltem a "gyorsabb" 9800GT-met egy Asus 3870-re ami "picivel" talán lassabb, de a játékokba nyújtott képminőség az mindig is az Ati-é volt.
[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
félisten
-
Alister71
nagyúr
válasz Lawboy #29971 üzenetére
Hát azért ajánlott az 500-as táp. Persze a 3870-eshez is, de nekem 3870 CF megy egy 350-es FSP-vel
Az Ati az élsimításban élvez hatalmas előnyt, ami TFT monitoron azért nem mind1.
Ha teheted, és még pénzedbe se kerűl, mindenképp válts 4850-re.
Szemet gyönyörködtető különbségek vannak az Ati és az nV közt.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
fagy53
nagyúr
válasz Lawboy #29974 üzenetére
" XP csak 3gigát lát" - 3.25 és 3.5GB között, de jól jön az 1.7GB RAM használat felett, mert akkor már kinyúlkál a vinyóra az XP! Arról meg nem is beszélve, ha 2.2GB-ot igényel a játék, na ekkor bővítettem...
Persze, hogy ráér a DX11-es VGA, azért írtam, hogy gyűjtsél rá. -
-
félisten
válasz Lawboy #31055 üzenetére
Jelentősen gyorsabb, az aprók között most láttam 29K-ért ami új, és tényleg megéri az árát.
Tápcsere lehet tényleg el kéne, tudok is egy nagyon jó FSP-t.
(#31063) RootRulez: Attól függ, a 4870 ~15-30%-al lehet erősebb játéktól/felbontástól függően. Innen ki tudod számolni, de szerintem még mindig a 4850 a favorit.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elektromos autók - motorok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- TCL LCD és LED TV-k
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nők, nőügyek (18+)
- Gigabyte alaplap topik