- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Nickol
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy sztetek meik a jobb???
Az uj játékokkal szeretnék játszani pl NFSUC FAR CRY2 COD5
két videokarit néztem ki
http://www.argep.hu/product_734207.html
http://www.argep.hu/product_779852.html
ezek közül meik a jobb?
vagy esetleg ha tudtok jo karit játékra olcsóbban megköszönném!
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM ÚRAK!
-
Nickol
csendes tag
válasz South Velen #20102 üzenetére
köszönöm a gyors választ!Szia!
-
Nickol
csendes tag
És márkában meik a legjobb vétel?
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!
-
Nickol
csendes tag
válasz South Velen #20108 üzenetére
Sztem ez mellett döntök!
Jó árban van!
http://www.olcso-alkatresz.hu/termek/videokartya/sapphire_radeon_hd4850_full_512mb_gddr3_2xdvi_%28pcx%29
KÖSZI A SEGITSÉGET!
-
-
Nickol
csendes tag
válasz South Velen #20110 üzenetére
Nem hiszem hogy lesz tuning! De az elözö kártyámon volt egy Coolink GFXCHILLA!
sztem jo lenne rá!
-
-
Nickol
csendes tag
Jól van !Ezt Kiveséztük!
Még1xer KÖSZÖNÖM A SEGITSÉGETEKET!
Jóéjt!
-
Dyno
veterán
válasz South Velen #20113 üzenetére
Ja az passz, de lehet más baj volt, mert elég korrektek a GS-eken a hűtők, ezért sem értettem.
-
Pocok145
csendes tag
Hello most akarok venni egy új VGA-t és nem tudom mit vegyek max.45ezer van rá. Nvidia-ás vagyok. Én ezekre gondoltam :
Asus GeForce EN9800GT HYBRIDPOWER/HTDI/1G 1GB DDR3
Gigabyte N98TZL-1GH 9800GT 1GB DDR3
GAINWARD 9474-BLISS 9800GT 1GB PCIEszerintetek?
-
Pocok145
csendes tag
És ha 4850et vennék akkor milyet sapphiret vagy asust stb.... ?
-
Pocok145
csendes tag
Mert eddig nvidia kártyáim voltak és azzok jók voltak? De a cod5 fog rendesen futni rajta?
-
Pocok145
csendes tag
Mert spanok mondták h vegyek nvidiát de mindenhol az van h 4850+4870 leveri őket meg jobb árba is van de 75% h atit veszek
-
Dyno
veterán
válasz South Velen #20125 üzenetére
Na azért ez túlzás.....inkább túlértékeljük picikét őket. Mert bizony nézegetem én lelkesen a teszteket változatos honlapokon, 9800GTX+-t nem veri emg határozottan a 4850....ja meg amikor azt mondjuk hogy 8800GT-t már veri a 3870, na ez az amit viccesen olvasok Amúgy valóban most összekapta magát a Radeon, de adriver bugok miatt még nem tiszta a kép.Ja ne nem vagyok Nvidiás mert tervbe van egy 4870.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Pocok145 #20124 üzenetére
Na most akkor a spanjaidat akarod megnyugtatni, vagy a pénzedért valóban a legjobb ár/értékű karit szeretnéd kapni.
Ha a spanjaidra hallgatsz, akkor lesz egy jó VGA-d, de a pénzedért nem a legjobb.
Ha 4850-et veszel, akkor a spanjaid fognak orrolni rád, de neked jobb lesz a VGA-d. -
VaniliásRönk
nagyúr
A 9800GTX+-nak szét kéne aláznia a HD4850-et, hogy megérje megvenni legalább rövidtávra.
#20124 Pocok145: Spanok akkor beszéljenek hülyeségeket, ha a saját pénzüket költik.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Pocok145
csendes tag
Akkor egyértelműen ati sztem. olvastam h vannak vlmi bugok!
[ Szerkesztve ]
-
Csabesz82
csendes tag
Sziasztok. Azt kérdezném h. a 8600Gt 1Gb-s kártya mennyire gyengus? illetve ha sli-be kötők kettőt akkor mennyire? Vagy ha felejtős akkor mit ajánlotok helyette sli-s lapba kellene illetve majd az lesz. Előre is köszi.
-
Terentius
őstag
Na végül döntöttem!Kedden érkezik a 4830.
OnePlus 12 16/512
-
Dyno
veterán
válasz VaniliásRönk #20128 üzenetére
HA szét alázná nem rövid távra venné az ember.
-
celeron
senior tag
Mennyire számít manapság jó vételnek egy Radeon HD 4830?? Teszem azt egy MSI fajta?
Pl ott van még a 9800 GT.. tudom hülye kérdés de melyiken fog előreláthatólag jobban futni a GTA 4??
-
Dyno
veterán
válasz VaniliásRönk #20135 üzenetére
Felbontás függő is.Neke pölö tökéletes lenne, csak nekem 4870 kell.
-
Csabesz82
csendes tag
most cserélem az nfII DFI-met, mert nem viszi ha hd-t nézek, a Lineage 2 fut rajta dual boxban is akadás nélkül tesóm letesztelte egész hétvégén nyomta az ő gépe szervízben volt. Vettem egy agp-s ati 3850-est 512-vel de úgyis is akadozott a hd ezért vissza vittem és ráfizetéssel elhoztam: egy Gigabyte n650sli-ds4l és egy intel e2200 procit, tesóm oda adja a 2 Gb-es Geil kittet amit most használ ő +vesz egy 2x2Gb-s kittet. Nagyon sokat nem költenék vidkarira max 30-35 k-t gondoltam.
-
Terentius
őstag
válasz celeron #20136 üzenetére
Meglátjuk,de szerintem jó vétel!Jobb mint a 9800 GT.Ha húzod,akkor meg pláne.Na én elmondom,hogy miért választottam a Sapphiret.1.A legolcsóbb.2.Tuningra megfelelő a hűtő.Az MSI nem tetszik,mert túl puritán a kinézete és még így is drágább.Az ASUS-é volt a legszimpatikusabb,de drágább és az Acclelero L1 nem biztos,hogy a legjobb hűtőalkalmatosság egy ilyen kártyára.A GTA 4-et szintén meglátjuk!
[ Szerkesztve ]
OnePlus 12 16/512
-
-
Sdi
addikt
válasz z0d1AK #20145 üzenetére
Persze , de drágább is , ha a píz nem számít, akkor inkább vegyen 1 db GTX 260-at. Ha viszont jelenleg megvan a pénze két 9600GT-re, akkor már elég szép teljesítményt kaphat velük, én csak erre linkeltem a tesztet. Persze esetleg azonos áron egyértelműen a 8800GT.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Zin
őstag
HIS az jo marka?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest