- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
szinimini
senior tag
Erről mi a vélemény??
" HD6870 nem hozható egy szintre a HD5870-el 6970-et is megvertem egy HD5870-el "
-
-
szinimini
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #34806 üzenetére
Akkor ha jól mondod akkor csak úgy éri utol ha megtuningolják.
De ha másikat is meghúzzák akkor esélye sincs! Nem??De a lényeg,hogy annyiért semmi kép nem éri meg
-
hitman,
őstag
Megér 10k+ pénzt az 570?
EVGA GeForce GTX 560 Ti FTW 448 Cores vs EVGA GeForce GTX 570 HD Superclocked
Lenne rá pénzem de nem szeretnék feltétlen fizetni +10k-t akkor meg végképp nem ha nincs is akkora különbség köztük...
Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #34806 üzenetére
Ezt, hogy 5870-re írják ezt nem tudom honnan veszed, de az 5870 a büdös életben nem fogja meg a 6970-et.
Hitman: nézz tesztet ha neked megéri a pluszt akkor hajrá.
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #34812 üzenetére
Van egy játék ahol kemény 0.2 fps-el elhúzott az 5870 illetve egy helyen 1024-ben...
Szerintem ez a no comment kategória, de ennyivel a gf4-es karim erősebb a gtx570-nél mert van olyan játék ahol magasabb fps-emet produkált.
Amúgy legújabb driverekkel sehol sem győz az 5870.Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Gaboman
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #34812 üzenetére
5870 és a 6970et ne hasonlítsuk már egy lapon, ilyen butaságot felesleges állítani, a 6970 FullHD is tökéletes a 2GB memória végett, az 5870 több játéknál oda már kevés.
Meg amúgy is 1680tól kezdve felfelé minden felbontásban gyengébb, nem is érdemes hasonlítani őket.
Sem árban sem teljesítményben nem egy kategória.
6870 és 5870 ami hasonló erővel bír egymással szemben.Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
BigBlackDog
veterán
Természetes, hogy egy új Asus GTX560 Cu II OC kártya nincs külön zacsiban, csak úgy csücsül a helyén zacskó nélkül a szivacs vájatában?
-
lajtika
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Az lenne a kérdésem hogy egy FX-4100 cpu-hoz (enyhe tuningal) milyen vga illik a legjobban? Előre is köszönöm a segítséget. -
lajtika
aktív tag
Ja elfelejtettem, AMD-t szeretnék.
-
Paulie86
tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Sapphire-tól nézegettem 6870-eseket, főleg Vapor chamber hűtéses verziók(Vapor-x, Toxic) érdekelnének. Azt tapasztaltam, hogy elég nehezen beszerezhetőek, szinte nem is találok sehol.
Egyedül ezt találtam : [link]
De sem email válasz tőlük és telefonon sem értem el őket. Pedig ilyen áron simán megrendelném, de így??
A Sapphire-nál akkor ezek a kártyák már nagyjából lementek nálunk a porondról?
Tudnátok esetleg valami alternatívát ajánlani hasonló teljesítményűt?ksözönöm..
-
Paulie86
tag
válasz adamssss #34826 üzenetére
Hello!
Ez a sima 6870-es volna ugye?
http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1037&pid=1270&psn=&lid=1&leg=0
Nem tudom ennél ott van a Vapor-x technológia?, mert az overview alatt én nem láttam, azért is csak a toxic-ra és a Vapor-x-re gondoltam.
Bár ha nem marad más lehetőség, akkor jöhet a kompromisszum, amit sosem szeretek.
-
-
veterán
válasz lajtika #34835 üzenetére
Nem az a monitorod, ami az adatlapodon van? (Dell UltraSharp 2007FPb)Ennek a felbontása 1600*1200, ami 1920000 pixel. A fullHD felbontás 1920*1080, ami 2073600 pixel. Vagyis 8%-kal több a pixelszám fullHD-n, mint a monitorodon. Így nagyjából egy kategória a kettő, már ami a kártyákra jutó terhelést jelenti.6870-est is vehetsz szerintem, 50 alatt meg is kapod, de várj egy hozzáértőbb véleményére is!mod: most látom, fullHD-n játszanál, rosszul értelmeztem, amit írtál. Akkor inkább egy 6870-est vegyél, de arra a felbontásra is elég lehet a 6850, nem kell túl nagy kompromisszumokat kötni.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
veterán
válasz lajtika #34842 üzenetére
6870-es van újonnan 50 alatt, érdemes lehet bezsákolni.
Sapphire
Sapphire 2GB - ez kicsivel 50 felett, de 2 GB...
VTX3D + Dirt3 kupon6870-es topicba érdemes benézni, hogy van e velük valami tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
solfilo
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest