- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz Fortum #54543 üzenetére
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Mennyi lenne a beszerzésre?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?Ajánlott eszközök 20k-s határral:
Csak 2,4 GHz-s wifi-vel: Asus N18U vagy TP-Link 1043NDv2/v3/v4
Dual band wifivel: Asus N56U
20k felett: Asus N66U/AC55U/AC56U/AC66U/AC68U/AC87U (az N66U és az AC66U régebbi típusok gyengébb hardverrel mint a többiek), TP-Link Archer C5/C7/C8/C9Van még egy jelerősítőm,mivel a mostanihoz muszáj nem tudom ha esetleg lesz új akkor is szükséges lesz-e. (i-tech accespoint 300)
Csak a beüzemelés után fog kiderülni, előre nem lehet megmondani.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
válasz Fortum #54596 üzenetére
Ebben az árkategóriában már AC-s eszközt érdemes venni, Asus AC55U/AC58U, TP-Link Archer C5/C7.
Mivel mindegyik szimultán dual band így ha valamilyen eszköz nem tudja az 5 GHz-t használni akkor még mindig használhatja a 2,4-t.
Környezeti tényezőktől függ milyen lesz a hatótáv/sebesség, csak helyszíni teszt során fog kiderülni mi is a helyzet.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
válasz Fortum #54630 üzenetére
Ugye azt tanácsoltad,hogy AC-s router kell.
Nem kell, csak ilyen rászánt összeg mellett azt érdemes venni.Megnéztem őket és a TP-Link C7 vagy az ASUS AC58U(számít az antennák száma?) éri meg jobban ??? (120M-es net)
A TP-Link osztott antennás, az Asus pedig sávonként dedikált, emiatt az Asus jobb tud lenni de erősen függ a környezettől, hogy ez érvényesül-e vagy sem.A Routereknek magyar a menüje ? Bár tudok angolul azért a beállítás lehet kifogna rajtam,hogy úgy van.
Az Asus-nak magyar, a TP-Link-nek nem a menüje.Másik kérdés nem tudom,hogy WRT120N-es Linksys megadta-e magát, de esetleg egy jelerősítőnek ha szükséges be lehetne fogni ?
Sajnos AP módban nem tudom, csak wifivel :/
Csak kábeles kapcsolattal AP módban használható fel mert nem CFW kompatibilis.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Panasonic Lumix G7 + Lumix G Vario 12-60 f/3.5-5.6
- ASUS AGP-V3000
- ÚJ, Samsung 512GB PM9B1 Gen4 SSD eladó! Garancia! Számla!
- Apple iPhone 14 Pro max 256gb, space gray, gyári kártyafüggetlen, elő tulaj
- Beszámítás! Asus TUF FX506HCB - 15,6" IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest