Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Joey

    tag

    Én is az Asus A636 és FuSi N520 között nem tudtam először dönteni. Aztán egy hétvégét nálam volt egy Asus. IGO-t igaz nem futtattam rajta, de sokat próbálgattam (már amennyire egy hétvégén lehet) és összességében szerintem nagyon jó gép. Gyors, stabil, jó akku, szóval korrek gép. Ellenben nem tetszik a készülék (de ez ugye erősen szubjektív) és a kihajtható antenna miatt nekem az nagyon vastag is. Azt azonban észrevettem, hogy a vétel behajtott antennával is tökéletes. Szerintem tök felesleges volt kihajthatóra tervezni. Ja, és nekem a gombjai nem álltak kézre.

    Aztán egy hétre kaptam kölcsön egy N520 masinát. Nem futtattam tesztprogramokat, csak próbálgattam, használtam. Ezen már IGO-t is tesztelgettem. Igaz jó lett volna kipróbálni az Asus-on is az IGO-t, de ez már így alakult.

    Használat közben semmi különbséget nem tapasztaltam a két gép gyorsasága között, pedig proci sebességben ugye elvileg van eltérés. Az IGO-t én csak 3D-ben futtatom, de tökéletesen megy, semmi panaszom rá. Igaz ebben nincs összehasonlítási alapom, mert IGO-t csak ezen a FuSi gépen próbáltam. Először kizártam a listámból a proci miatt, de szerencsére ezen a próbán számomra bebizonyosodott, hogy teljesen elegendő a sebessége. Még filmeknél sem szaggatott. Szóval engem meggyőzött és vettem is egy FuSi N520 gépet.


    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák