Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    Hello

    felbuzdulván azon, hogy milyen hamar milyen fain kis nyomtatót tudtatok ajánlani rokonnak (epson sx218), gondoltam én is beruháznék egy kicsit komolyabbra, főleg mert hőn áhított Pixma IP3200-esem otthon, vidéken van

    Elvárások:

    -Multifunkciós
    -Színenként cserélhető tartályok
    -Olyan max 25K ár
    -Olcsó üzemeltetés - olcsó, ám jó minőségű utángyártottal is lehessen etetni. Jó minőség alatt azt értem, hogy minden szín korrekt, pl canon utángyártottból van egy típus ahol a fekete csak sötétlila vagy szépiabarna, de nemf ekete. Na ilyeneket szeretnék elkerülni.
    -Értelemszerűen minél jobb minőség, főleg fotónyomtatásnál

    Ha ennyibe mondjuk egy wifi is beleférne, az mégjobb lenne - feltéve ha jól értem hogy ez esetben nem kell kábellel a gépre kötni, hanem wifivel is működik (notim van limitált USB csatival, így ez igen jó pont lenne), tehát nem csak mobileszközről lehet mondjuk áttölteni képeket rá.

    Ezekre az igényekre van valami best-buy gép manapság ?

    Amik szimpatikusak voltak eddig : Canon MG5150, illetve valami HP Photosmart Plus, aminek a pontos számát nem tudom, MM-ben árulták 2-ért, gyanítom máshol olcsóbb....viszont kicsit canon párti vagyok, a régi nyomtatóm megbízhatósága nagyon meggyőzött a márkával kapcs. De persze bármire nyitott vagyok :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák