- TCL LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
notmiami
tag
válasz szabonagyur #92201 üzenetére
Köszi a választ!
Elnézést hogy többször, de részletesebben, több felhasználótól is szeretnék véleményt hallani.
Jó nyilván lemondanék a játékról, nem az a prio1.
Win7 mindegy, nem gond, ha nem az lenne.
akkor 820m et is elfelejtem, nem gondoltam volna, hogy ennyire semmi.
Nem ezt használnám munkára, ez csak egy plusz, hogy imitt amott megnéznék valamit a tervezőprogramban. Így nem is célom, hogy egy GTX vagy Quadro GPU legyen benne, csak úgy gondoltam, ha már ezekbe jobb egy nVidia, akkor az alsó kategóriában is helytáll (pl 840m biztos hogy 10x jobb mint az 5 éves GMA 965 (358MB!), nem hiszem el hogy nem, de még 820m ről is ezt vallanám nem hozzáértőként, adatok alapján.)
RAMra pedig ezért is írtam, hogy mindegy 4 felett, de 2 az érezehetően kevés volt a régiben, 4 szerintem is elég, nem használnék ki többet.
A CPU-m Core2Duo T5670 1,8Ghz 2mag
Igen meglepő módon, ez alapján tényleg nem sok különbség van i3 4030u-val:
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Core2-Duo-T5670-vs-Intel-Core-i3-4030UHP Pavilion:
Köszönöm a választ, akkor anyagminőségi problémán kívül, mi más negatívum lenne ezzel?
HP Pavilion 15 i5 4210U, 840m
Tudom, hogy sokszor felhoztátok ezt is, rákerestem már erre is itt a fórumon, de anyagminőségen és azon kívül, hogy "hát Pavilion..." más értelmes negatív hozzászólást nem találtam.Ja és esetleg azt meg tudnátok mondani, hogy pesten ezt a Paviliont melyik üzletben nézhetném meg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- DUNE médialejátszók topicja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux Mint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest