Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz macilaci78 #46345 üzenetére

    45k-tól már van. Attól függ milyen cpu, milyen billzet, kamera, éllapot, 3G van-e stb. Akku nem olcsó bele, perpill van aprón 15-ért 9 cellás Panasonic, én azt már van venném is ha biztos a project. ÍÍÍÍÍbéjen' is min 20-22k ha egyáltalán van. Ugy-k vannak már 6k-tól, de akkuból/töltőből ugy-t ne...
    IPS AFFS panel 22-25k körül van most hozzá. Új magyar billzettel, IPS-sel az egész történet meg tud állni 100k alatt. Ezekre már gyari gari nincs, de pl alfa156 1 év garival árulja őket meg egyébként sem romlandók, egyik legjobb sub gép. Net közben kvázi hangtalan, nagyon masszív. Pad nincs arra készülj, csak csikló:) Viszont az nagyon jó. Backlit nincs, thinklight van.

    szerk: Ha 13" is megfelel akkor dell E4300 E4310, már most is szemtelenül olcsó a 4300-as, januárra se lesz drágább:) Ott van backlit is, de IPS nem lesz.

    runner 125: Többeknek van itthon is NBD garos TP-jük. És többek beszámoltak, hogy sokszor a szerviz azt mondta ugyan vigye már be a gépet:D Meg nem 1-2 nap mint dellnél, ha 1 hétbe belefér már jó. Hát ez vicc. Egyébként kinn sokkal jobban működik eddigi beszámolók szerint. Dell NBD-t meg UK fórumokon szokták köpködni, az meg nálunk működik.
    Majd meglátjuk az új felállásban lesz-e több JÓ szervizpartner és jobb/gyorsabb alkatrész ellátottság.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Új hozzászólás Aktív témák