Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RohenHun

    csendes tag

    Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Egyik ismerősöm szeretne laptopot venni. Főleg grafikus tervezésre használná (3d-ben, pl. most Maya-t tanul), néha netezésre, film, zene. Ha játékok is elmennének rajta nagyon örülne, de vhogy kibírná anélkül is. Ami fontos lenne neki: 15,6 vagy minél nagyobb kijelző (17,3 col lenne az ideális); full hd felbontás a tervezés miatt; mattnak örülne, cpu-nak gondolom ezért az erős nem ártana, +sok ram; legalább 4 usb és világítós billentyűzet. Ha jó vga lenne benne, annak nagyon örülne :D
    A keret bruttó 350 ezer Ft. Én mondtam neki, h miket javasolnék, de lehet vétozni, ha nem jó
    Asus G75VW: [link]
    Asus N76VZ: [link]
    (Asus N76VZ-től azért félnék, mert olvastam külföldi fórumokon, h még vmi baj lehet a driverekkel, mert néha recsegő hangot ad a hangkártya, ha 10mp-ig nincs használva)
    Lenovo y580-ra is gondoltunk, de fél tőle, mert nem mattos a kijelzője.
    Egyik boltos még a Sony Vaiot mondta, h az hú de jó, de sztem nem éri meg érte a pénz (de megcáfolhattok, mert ezt csak gondolom :D ).
    Az Asus G75VW igaz, h 4,5 kiló, de azt mondta, h úgyis vhol asztalon használná főleg, meg jó erőben van. Csak néha utazgatna, aztán ezért lenne jó a laptop. Ha ezt a típust választaná, akkor nem kell laptophűtőt vennie hozzá? (vagy tudtok vmi rosszat erről a típusról?)
    Másik: SSD-t is szeretne a laptopba, kb 120 gb-osat. Ha megvenné a laptopot és az ssd-t, akkor videós útmutatókkal beszerelhetnénk az SSD-t, vagy ugrana a garancia, ha mi csinálnánk?
    Előre is köszönjük mindenki segítségét!!

Új hozzászólás Aktív témák