Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz cs.zs. #176543 üzenetére

    Most a HP ellen beszélek, de ne ajánlj már neki HP 250-est a Zenbookkal egy lapon említve :). Az belépőszint, ha olyat vesz, egy életre megutálja a HP-t. Vegyen akkor Zenbookot, most úgyis az a favorit, csak azt meg nem fogja látni kültéren, és nem lehet bővíteni. Kell egyébként, ha úgyis 2 évente cserélünk? (mondom én ezt a 64GB ramos Omenemmel ;] )

    Matt kijelzőset kell venni kültérre és kész. Oled felejtős, mert fényes. Vegyen egy jó 400 nites matt gépet, pl. HP-ból Elitebook vagy Zbook sorozatból. Az minőségi, üzleti és matt, és van nagy fényerővel is.

    Gamer gépet játékra vegyen, mondta itt (is) ezt már néhány marha okos szaki, aki mindenbe beleszól (nem rád gondolok); most majd ezek jönnek pont az ellenkezőjével, mert okosnak lenni könnyű a billentyűzet előtt ülve, amíg tart a műszak. Legalább csinálunk is valamit, gyorsabban telik az idő Gazdiéknál :) :) :)

    Lényeg: üzleti felhasználásra nem kell gamer gép, főleg nem egy lenovo amit a tmx szervizel... ugye?

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák