Hirdetés

Hirdetés

  • Színpadon a hardverzenekar

    ph A hangeszközöké és monitoroké a rivaldafény, de asztali gépekről, komponensekről, notebookról és egérpadról is szó esik.

  • Decadent - Az őrület határán

    gp A jövőre érkező játékban egy veteránt irányíthatunk, aki a fiát szeretné megmenteni a rémségektől.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    válasz Tom1939 #165842 üzenetére

    Minden viszonyítás kérdése. Például meg lehet szokni egy HP ProBook 6570b HD felbontású fakócska TN paneljét is, de utána ráemelni a tekintetet egy ThinkPad T510 HD+ TN kijelzőjére már szemet vidító változásnak tűnik, annak ellenére, hogy mindkettő pwm-es, ám a színélmény feltűnően nagyobb.

    Egy régi M4600-ban gyönyörű FullHD TN kijelző volt. Valaki ránézett és azt mondta, hogy "lejönnek róla a színek", vagyis arra gondolhatott, hogy megelevenednek, életre kelnek rajta.

    Jobb panelt is beletesznek egy notebookba, de többet is kérnek érte. Például a ThinkPad T495s kapható gyengébb és szebb panellel is, de természetesen a költségesebb konfigurációban kapott helyett a fényerőben és egyebekben magasabb szintű verzió.

    Szerkesztve:

    Még annyit tennék hozzá, hogy annak is örülhetünk, hogy végre valahára IPS kijelző került a "kisvállalati" budget notikba a csúf, fakó, életlen képet adó TN panelek korábbi gigászi serege helyett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák