Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNgabus

    senior tag

    Üdv, Sziasztok !

    Lehet rossz topikba írok bár nem nagyon találtam jobbat ahol esetleg tudnak segíteni.

    1 - Nincs időhöz kötve amikor megtalálom az "igazit" és kapható

    2 - Legyen pl 500.000.- kb.

    3 - Prezentációk tartása, filmnézés a hosszabb utakon, hosszú üzemidő, lehetőleg passzív hűtés zaj miatt

    4 - Soha

    5 - 13-14" jó lenne a tablet üzemmód, FHD elég, az érintő képernyő nem szükséges,

    6 - Csak utazás során használnám, munkára Office, kivetítés előadáskor, Presenter működjön Netflix, filmnézés

    7 - Win10, de lehet más is, akár Chrom OS csak ki tudjam adni a képet, működjön a Netflix, HBO akár app formában, Office szintén, ( táblagép a kivetítés és a "gagyi" billentyűzetek miatt nem játszik )

    8 - RAM min. 8GBde lehet több is, SSD min. 256GB de sose árt ha több, optikai nem kell

    9 - Jó lenne ha tölthető USB-C keresztül, a képet ki tudjam adni projektorra, van már USB-C átalakítom ami mindent tud ( VGS, HDMI, DP )

    10 - Igazából mindegy, céges vásárlás lenne így as számla ( akár 0% ) előny de nem feltétel. A minél több garancia viszont jó lenne.

    Pl. a DELL XPS 9365 2-1 nagyon tetszik és meg is felelne minden követelménynek, de amik vannak a használt piacon általában már nem garisak, vagy nagyon használtak. Ami még kapható pár helyen az meg horror áron van 560.000.- de annyit ez a technika már nem ér, mikor használtan 200-250.000 mennek a jobban felszeret példányok. Amazon, Ebay a gari és a számla miatt nem játszik.

    Amikről mostanában olvasni hogy jönnek a Snapdragon notebook-ok jó lenne, de egyenlőre kérdéses a Windows-os programok kompatibilitása, áruk is horror, és itthon nem nagyon kapható.

    Chrombook és társai lehet jók lennének de nem vagyok tisztába az OP működésével, mi az ami fut rajta és hogyan? Olyan mint egy Android-os tablet pl? Appokat kell leszedni? Akkor a filmek mennek jól, Netflix, HBO is, Office is, de a képet ki lehet adni könnyen mint Win alatt? Presenter működik rajta? ( Logitech )

    Összefoglalva egy olyan 13-14" FHD hajtogatható notebook kellene aminek passzív a hűtése, ki tudom adni a képet projektorra, használható presenter, fut rajta Office, minél hosszabb az üzemidő ami ha kell tölthető USB-C-n.

    Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák