Hirdetés

Hirdetés

  • Nine Sols teszt

    gp A horrorjátékairól elhíresült Red Candle Games műfajt váltott, és ezúttal egy Sekirót idéző akciójátékkal tért vissza.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • Khelben

    nagyúr

    válasz D@ny7 #150616 üzenetére

    Az FX sorozat jelenleg a laptop gyártás alja. A műanyagja olyan, amit rendes helyen nejllonzacskónak se használnak. A Vivobook nagyon jól mutat a fém borítással, csak belül ugyanolyan műanyag. A kijelzője gyenge, ráadásul PWM-es. A hűtése pedig olyan, hogy az U-s processzorral is képes 56 fokosra melegedni a ház, ami már konkrétan éget. Úgyhogy még mindig fenntartom, hogy a Probook 470 sokkal jobb választás bármelyiknél. Ott csak a kijelző színeivel van gond, de legalább nem PWM-es. Esetleg meg lehet még nézni a Dell Inspiron 5770-et, abban jobb a kijelző és normális hűtése is van.

    (#150618) D@ny7 : ilyet én is tudok írni, csak épp szétszedve a gépet belül valahogy nem találtam egy csepp alumíniumot sem. :) Ugyanaz a műanyag váz van benne, mint a többiben, csak rábiggyesztettek alu lapokat. Ami jól néz ki, de a tartósságot nem befolyásolja, mert az belül dől el, ahol a hőterhelést kapja a gép.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák