Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz fericske #130979 üzenetére

    Képtelenség leírni mindent általánosan. Főleg ha időben vagy, márpedig abban van a legtöbb ember. Akkor nem fog senki a mekdönciben 1 órát ülni stressz teszten, aztán kideríteni mennyit hazudott az eladó, mi van a gép belsejében és mehet-e a komplett hűtő cserére vagy valóban el lett kottázva a pasztázás. Se 2-3 kör akksit meríteni, hogy kiderüljön csak úgy megállt a kijelző vagy valójában sokkal rosszabb. Stb stb. annyi buktató lehet, hogy én hardvert nézek és kérek 1 napot. Mindenki menjen dolgára, ha valaki át akar verni egy jóféle rejtett hibával át fog. Engem is, aki meg elolvasott 2-3 komoly cikket a neten főleg.

    Adtam el procihibás gépet, ami tökéletesen ment. Rakhattad teszt alá, nyugodtan. Youtube 60fps videókban fagyott csak ki. Gariban szerencsére csere alaplap jött. És még nekem sem tűnt fel mikor vettem. Igaz ez 3G slotra, ami mondjuk 20 perc rázás után dobja ki a rugóval a SIM karidat. 2-3 percig semmi, mire beérek egyetemre igen. Nincs javítás, alaplapcsere.

    Szóval igen, ahhoz, hogy valaki nagyon okos legyen konkrétan 1 napot rá kell szánni. Meg nem árt tudni mit keressen a jóember. :B

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák