Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fps8

    senior tag

    válasz #65675776 #1 üzenetére

    Sziasztok!
    A segítségeteket szeretném kérni, az alábbi esetben:

    1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? - A héten (úgy értem, hogy jövőhéten) Ja, és Angliában élek! Szóval leginkább e-bay, vagy olyan seller, aki vállal külföldre postázást úgy, hogy megérje tőle megvenni.
    (2) A gépre szánt összeg forintban? ~ 300ezer (+,- 50)
    (3) Felhasználás? - Mindenképpen üzleti gépet keresek. Igaz, nem fogok vele videót vágni, ezért szerintem egy megbízható i5 processzor megteszi. Nem éri meg kifizetnem az extra összeget az i7-re.
    (4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? - Játék egyáltalán nem lesz rajta, arra ott az asztali.
    (5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? - A lényeg, hogy napfényben is jól látható legyen. Videót sem fogok nézni rajta.
    (6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? - Sokat van irodában, de azért havi 2-3 alkalommal utazunk.
    (7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) - Win 7 - 10
    (8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? - Ssd a preferált, de kell legalább 500giga. Ha úgy jobban jön ki, akkor lehet ssd-hdd párosítás. Optikai meghajtó felesleges.
    (9) Egyéb kívánság, speciális igények? - Hdmi, dokkolhatóság, angol billentyűzet!!!
    (10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? Az, hogy új-e, vagy használt nem fontos. A lényeg, hogy jó legyen az ár-érték arány, és legyen még rá min. 2 év üzleti gari. Lenovo és Dell előnyben! :R Ja, és lehetőleg nagyobb kijelző legyen. 17, ha van rá esély, de a 15.4-el is kibékülök. Jelenleg egy Dell Latitude E5430-at ütök. Megvagyok vele elégedve, csak már lejárt a gari...

    Köszönettel: Fps8

    [ Szerkesztve ]

    "War... war never changes"

Új hozzászólás Aktív témák