Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PandaMonium

    őstag

    válasz premete #100739 üzenetére

    Ezek szerint az E6440-be lehet FHD IPS kijelzőt szerelni? Nekem ez új, a Dell a honlapján max. HD+ kijelzőt ír és én se láttam még belőle soha FHD verziót sehol. Az, hogy mennyire masszív az E7440 ezek szerint nehéz kideríteni mert ahány ember annyi vélemény. Egyébként tényleg nem írtad sehol, hogy az E7440-nek nem matt a kijelzője, benéztem, sorry. :R

    (#100741) Mikulásbá: Az összes gép hűtési teljesítményét és hangját a notebookcheck-es tesztek alapján jegyzeteltem ki. Itt van az E7440-es cikk ahol azt írják, hogy a hűtés hangja max. terhelés mellett eléri a ~46dB-t. Valószínűleg hétköznapi felhasználásban ennyire szinte soha nem pörög fel a venti csak szintetikus teszteknél, de ettől még nem nyújt jó képet a noti hűtéséről. Persze ha azt mondjátok, hogy ez nettó baromság és csak rossz példányt kaptak a tesztelők akkor hiszek nektek.

    Az E6440-re viszont a TechKalauz írta, hogy hangos és throttlingol belőle az i7-es verzió, az i5-ös verziónál pedig ahogy olvastam nincs throttling csak magas hőmérsékletek.

    [ Szerkesztve ]

    What I cannot create, I do not understand

Új hozzászólás Aktív témák