Hirdetés

Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz anger19 #28724 üzenetére

    Elvileg cserélhetsz benne, de érdemes a szervizt felhívni. Ha a boltban teteted bele, akkor szinte biztos, hogy nem ugrik a gari, de amúgy sem szabadna neki.
    Az Acernél százszorta különbb minőségre, mindenképpen megéri a felárat, ráadásul a garanciát sem kell hosszabbítanod (Acernél +20k), illetve sokat számít az a matt kijelző, illetve a belső merevítések! (Nem csak a fém ház), a háttérvilágításos billentyűzetet el is felejtettem :D Az Inspironnál is sokkal különb gép!

    Ja, játszani azt csak erős kompromisszumokkal lehet rajta (5470 szintjén) - de vagy itt kötsz kompromisszumot, vagy a minőségben, de ott is legalább ekkora - ráadásul az mindenre kihat!!

    Maddoxtomi: A HP-ban vagy i7-es processzor van, vagy nem magyar, és hibásan van megadva a típusszáma. Nálunk ezt a modellt csak i7-tel forgalmazták - azzal meg azért elég melegedős fajta :B
    Y570-ről tudok nyilatkozni, a hűtés rendesen el van találva benne, cserébe egy árnyalatnyival gyengébb a videokártya mint a HP-ban - bár játék válogatja, érdemes megnézni notebookchevk-en.

    TheProb: K73-t NE! :) 45W-os processzor egy laptopba akkor is sok. Ennyi pénzért jó vétel az N55, esetleg gondolkodj el az Y570-en (játékok alatt nem, tervező program alatt pedig nem tudom, hogy előjön-e az i3-i5 különbség), jobb a support (garanciális körülmények).

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák