Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz Soká #2461 üzenetére

    Látod, ha akkor megkérdezel minket, biztosan nem ajánlottuk volna a FUSI-t mint márkát. Annyi pénzből sokkal komolyabb gépet is vehettél volna, sokkal jobb szervizháttérrel. De mindegy, ez már a múlt.

    Egy dolgot nem szabad elfelejteni senkinek sem, aki arra pályázik, hogy 2,5 év múlva, amikor visszaballag az Aldiba, vagy Hoferbe vagy ahogy majd akkor hívják: a termékek jogos avulását és elhasználódását a visszafizetendő vételárból joga van levonni a kereskedőnek, tehát nem biztos, hogy visszakapod a pénzed. Elsősorban javításra kell törekedni, ha ez nem megy, akkor csere vagy visszavásárlás a fentiek figyelembevételével.

    Ha valaki intézett már balesetes autót biztosítóval, az pontosan tudja, miről beszélek (avulás, utángyártott alkatrészek, egyebek) - ezeket levonja a biztosító is.

    A MEDION már sok éve jelen van a piacon, többször láttam a CeBit-en is jó nagy standokkal. Van autós TV-jük, notebokjuk, stb-stb. A politikájuk hasonló mint a Portocom vagy Gericom volt, nem saját fejlesztéseket, hanem a nagy kínai gyártóktól (akik név szerint ismeretlenek, pl. Uniwill) vesznek meg a saját nevükre fellogózott termékeket. Mivel másként nem, csak az árral tudnak versenybe szállni, ez viszont a minőség rovására megy. Ezért nem ajánljuk.

    Nekem pl. van MEDION autós tv-m, tök jó képe van, teljesen használható cucc, pedig már 4 éves, és akkor is használtan vettem egy kamionostól. Egyszer kellett javítani az elektronika belsejét, mert kontakthibás volt, összeszerelési pontatlanság. Azóta tökéletesen működik. Ennek ellenére NEM vennék komolyabb műszaki berendezést tőlük, ahol már azért nagyobb a bukta esélye és többe is kerül.

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Aktív témák