Hirdetés

Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz notebookbolt #11258 üzenetére

    Az ismételt önreklámozás helyett, ami itt eleve tilos, inkább nézzük a valós tényeket.

    Mindenki elolvashatja a - már inaktivált - hirdetésed kommentjeit. Érdemes végigolvasni: tanulságos, ahogy minden szakmabelit hülyének nézel, olyanokat, akik sokkal régebb óta vannak a szakmában és jobban értenek hozzá, mint te. Konkrétumokat nem tudsz felmutatni, csak egy langyos marketingszöveggel próbálsz védekezni.

    Ezen kívül a vásárlókkal is olyan hangnemben beszélsz, mintha hülyének néznéd őket, vagy egyáltalán nem is kommunikálsz velük. Ezek mind elolvashatók a linkelt hirdetésed hozzászólásaiban.

    Végre eljött az idő, amikor törölted a hirdetésedet. Gondolom rosszul esett, hogy kiderült: átvered a vásárlókat, akik közül egy már meg is tette a megfelelő lépéseket a hatóságok felé, ez is elolvasható ott.

    Az már csak hab a tortán, hogy még a logódat is csak egy játékcégtől másoltad, és olyan gép-elnevezéseket találsz ki, amik soha nem léteztek. Pl: gamer edition, dv6 ultra edition, stb. Ilyen gagyi toldalékokat nem tesz hozzá a HP egyik notebookjának nevéhez sem, és mivel védett márkanévről van szó, kíváncsi lennék, mi lenne a reakciójuk, ha szólna nekik valaki.

    A vaterás értékelésedet szerintem pedig hagyd meg a vaterásoknak. EZ ITT A PROHARDVER, ha nem vetted volna észre. :Y

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Aktív témák