Hirdetés

Aktív témák

  • Cyrin

    addikt

    válasz @lbert #9885 üzenetére

    "mostanában javulóban van a mobil technika, az egy olyan dolog hogy a valkman is a sony fejlesztése volt, mára meg már minden középkategóriás telefon mp3-mazik megy FM meg anyám kínja."

    Ez ugye nem jelenti a minőség javulását is egyben? Ki kell ábrándítsalak, de a világ nem a hosszú ideig, megbízhatóan, jó minőségben működő termékek felé halad, hanem a minél olcsóbb, minél többet tudó (ide tartozik még a folyamatos újabb technológiák megjelenése, hogy érezd elavultnak mielőbb), és ezzel együttjáró gagyi, rövid életciklusú termékek felé, mert a lányeg a fogyasztás, hogy minél hamarabb újat vegyél.

    És egyre szűkül azon gyártók köre, és termékskálája, akik minőségibb dolgot próbálnak gyártani/eladni, ezzel együtt egyre drágábbak lesznek, és ők sem úszhatják meg, hogy nyissanak az olcsó, kompromisszumos minőség felé.

    A tájékozatlan átlagember miért venne 300-ért notit, ha van 100-ért is, és látszólag ugyanazt tudja? (ebbe a mondatba bármilyen termék behelyettesíthető, a telefonos mp3 lejátszó-IPOD-nem gagyi hifi relációja is)

Aktív témák