Hirdetés

Hirdetés

Aktív témák

  • faber24

    őstag

    Sziasztok!

    Igazából csak tájékozódni szeretnék, még sosem volt notebookom, de most (költözgetések, munka, stb..) elgondolkoztam rajta, hogy jó lenne egy.

    Mivel van egy (nem túl "up to date", de viszonylag könnyen frissíthető) normális pc-m is, jobbára játékra, könyebb munka alkalmazásokra (Word, Excell, net, filmnézés, max. PS) kellen mindez, nyilván a játékokat illetően kompromisszumokkal...3 elképzelésem van:

    I. Nagyon olcsó, mondhatni alap notebook..(netbookoktól valahogy viszolygom), itt a játékra alkalmasság annyira nem érdekes, csak legyen minél olcsóbb, vigye az alap progikat...(max. 110-120k)

    II. Közepes laptop, amin azért ez-az elfut játékok közül, lehetőleg legyen minél nagyobb kijelzője (súlya annyira nem érdekel...LAN-partykon edződtem CRT monitorral...:P), merevlemeze...(max. 150k)

    III. Gamer noti, akár a pc teljes kiváltására...itt mindenképp fontos a min. 17", legalább 250G merevlemez, és valami olyan videókártya/RAM/proci (legalább 3-4 giga), ami azért ha nem is ad "omg fulban 200 FPS-el megy a Krájzisz" feelinget, de használható...és lehetőleg (nem tudom, ez mennyire igaz a notikra) nem melegszik túl brutálisan...(ár itt max olyan 250k)

    Minden inputnak és ötletébresztésnek örülnék, építő jellegű kritika is jöhet... :R

    i7@4.2 +GF770+16GB....meg ilyenek :)

Aktív témák