Hirdetés

Aktív témák

  • KillHates

    nagyúr

    válasz Sziszifeca #28587 üzenetére

    Szia!

    Jesszus! Sikerült négy olyan modellt összeírnod, amiktől futkos a hátamon a hideg :D

    -A Toshiba nagyon jó notebook-okat gyárt, de a Tecra S1-es valami gyalázat volt. A Parlamentbe szállítottunk anno vagy 40 db-ot. Ha utána számolnék nem lepődnék meg azon, hogy mind a 40 bexart idővel.
    -A DELL 5160 jó gép, de asztali proci van benne, max egy órát fog elmenni akkuról és baromira fog melegedni. Atom erős fém háza van, ami csak tetézik, hogy több mint 3 kiló :D Ha combos vagy akkor ez a best-buy, de a 855 GME chip egy fos videókártya, ah Geforce FX5200 van benne, akkor viszon garantáltan nem fogja kibírni a nyarat, hacsak nem költözöl lappföldre októberig.
    -nx 6310 álmatlan éjszakáim okozója. Ez is egy elég fosomák gép. Rettenetesen kényes a melegre, a leejtésre. A 6310 csak a Nokiának sikerült, a HP-nek nem.
    -A FuSi-król ódákat tudnának zengeni az itteni fórumozók olyan gyalázatosak. De mivel ez van a legjobban felszerelve, nekem ez kellene. Nagyon kell rá vigyázni, igazi kopós-törős műanyagból van, és a TL-50-es Turion még nem volt olyan átgondolt mint a mostani Puma rendszerek. Viszon ebben jó erős VGA van, tehát még az egyszerűbb 3D-vel is meg fog bírkózni.

    Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Aktív témák