Hirdetés

Aktív témák

  • T500

    aktív tag

    válasz d900t #17326 üzenetére

    Erről annyit, hogy biztosan nagy a tapasztalatod, OK!, de akkor miért is nyomod az Amilo PRO-t, meg az ESPRIMO-t?

    QSI létesik, és gyárt is, de a komoly kereskedőházak mégsem fglalkoznak vele igazán. Bármelyik komolyabb márkát megnézed, itt M.O-n akkor ugyan mondd már meg melyikben látsz %-s arányban QSI-t. Nem sokban.

    Aztán.
    "A kérdés, az hogy milyen fémet használnak fel. Ha magnézium ötvözetet, akkor az jó. A Vostro ilyen, de pl. a HP NX is ilyen volt, pedig belépő üzleti kategóriának számit. Hogy miért magnézium ház? Pozicionálás. Ha viszont igazán jó Dell gépet akarsz, akkor Latitude alatt ne állj meg."

    Igen én akkor is Inspiront vennék, ha te azt mondanán a komoly tapasztalatoddal, és nem gúgyból, mondom, hogy ezt és ezt az Amilo-t vegyem, meg az OK, egyszerű, Mígy az Inspiron, nyújt egy állandó minőséget addig az Amilo, nem ennyi. A cégnél 2 éve mennek az Inspironok rendszeres napi munkával, és mennek, Na vajon ezt a teljesítményt, hozza egy Amilo, úgy átlagban, bármilyen típustól függően.

    "Vagy miért lehet az, ha egy T osztálynak megnézed az északi hídját akkor legend feliratot találsz és nem Intelt. Mert optimalizálják a mikrokódot a tartósság miatt, vagy mert megvette a Lenovo.
    A ThinkPad-et továbbra is Fr-o-ban tervezik, még tán 1-2 évig, FYI. A két mondatod bullshit f.ság, ha meg nem sértelek."

    Ajánlom figyelmedbe valamely tesztprogramot, modjuk a közeledben lévő valamelyik szervízCD-ről.

    ""Esetleg mennyire lehessen javítani az alaplapot, ha elszáll valami rajta stb....., "
    Ma már nem nagyon javítanak lapot. Tengernyi idő a diagnosztika, már a kinai munkaerőt sem éri meg megfizetni. Esetleg leránják róla az értékesebb csikpeket és rádobják egy másik lapra, de erről is csak pletykák szólnak, mert ugye ezt senki nem meri felvállalni."

    Igen ezért javít a KFKI még mindig Tecra-kat.

    "Amikor piri néne 06 90-es számon kártyából jósolgat, akkor nem kérdés, hogy mindezt miért teszi. pénzért. Pusztán az a kérdés, hogy elhiszi-e hogy képességei vannak. Ha igen, akkor ez egy pszichiátriai eset, különben csak szimplán kriminológiai.

    Hogy te miért adsz másoknak tanácsokat, meg nem tudom érteni. Úgy érzed, hogy képességeid vannak? Csak azért kérdem, mert nincsenek: Tényleg azt gondolod, hogy ezek a blődségek csak azért, mert mások elhiszik neked már egyben igazak is?

    Amikor mintegy 7 éve a hwsw-n megnyitottam-e topiknak mintául szolgálót, akkor az motivált hogy véget vessek a "vak vezet világtalant" játéknak.

    Azóta a topik önálló életre kell, köszönhetően olyanoknak akik hozzám hasonlóan kellő szakértelemmel önzetlen segítséget adtak másoknak. Bevallom én jó ideje belefásultam, és csak olvasgatok és azt is csak időnként.

    Nem bírtam viszont megállni, hogy beszóljak, mert az első két szemembeötlő hozzászólásodtól felállt az összes hajam!

    Tök lényegtelen hogy honnak gyűjtöm az észt, és hol dolgozom. Egyszer egy a mostanihoz hasonló esetben egy kollégád a "sutyibótós" jelzővel illetett ismeretlenül, bár az életben nem voltam értékesítő. Neki ez akkor igy volt egyszerű.

    A tény az, hogy valóban ebben az iparágban dolgozott. Lényegtelen, de tény hogy az elmúlt pár év alatt több, mint százezer noteszt adtunk el itthon. Statisztikánk igy van és mondthatni átlátom a piacot. 2003 óta folyamatosan járok tajvanba computexre és Hannoverbe a Cebitre. Jártam anno az IBM franciaországi fejlesztőközpontjában, az ECS shenzeni gyárában, az ASUS notesz gyárában Shanghaiban, és tajvani központjában is. Voltam Japánban az ún Shimane Fujitsu notebook gyárban."

    Na pontosan ezért kellene nem az Amilo, Amilo PRO-t, meg az Esprimo-t nyomni, vagy az Acer-t. Mert egy átlag vevő nem biztos, hogy eldönti, hogy az 5 gyár melyik terméke, éppen mit takar.

    A Dell, Lenovo, Hp, esetében igen, mert nincs 35 féle csak 5 - 10 féle, és lehet megfelelően szelektálni.

    "Hogy te miért adsz másoknak tanácsokat, meg nem tudom érteni. Úgy érzed, hogy képességeid vannak? Csak azért kérdem, mert nincsenek: Tényleg azt gondolod, hogy ezek a blődségek csak azért, mert mások elhiszik neked már egyben igazak is?"

    Igen én erre meg azt mondom, hogy kérdés mennyire van benne érdeked. Mert, ha az emberek, a jót veszik meg Te mit adsz el késöbb?

    És nem a magyar kereskedőt bántom, mert neki is meg kell élni, csak azt ne pofátlanul tegye. Mert jelen esetben ez esetek többségében ez jelen van.

    Biztosan véletlenül vették le a hülyeséget innen:

    [link]

    A másik:

    [link]

    A piárszöveget figyeld, már megszégyenít egy R-t:

    [link]

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T61 14" iC2D T7100 2,5 GB RAM 120 GB HDD -- Ubuntu Hardy -- Nokia E51

Aktív témák