Hirdetés

Aktív témák

  • Shadowfax

    addikt

    válasz iza_ #11134 üzenetére

    Pedig amiket ti itt istenítetetk, azokk szögletes-fekete vackok. Ergonómiáról, színhatásokról a tervezőik még csak nem is hallottak szerintem. Sen nem elegánsak, sem nem szépek, sem nem vagányak. Egyszerűen csúnyák. Férfiszemmel meg praktikusak? Miért-is? Ugyanott van a billentyűzet meg az érintőpad is. Akkor? Szóval ez mellébeszélésnek tűnik az én női szememnek.

    Ezen hirtelen nem tudtam, hogy sírjak-e vagy nevessek. Végülis találó az a szőke nős avatar, szóval elnézem a dolgot. :)

    A ThinkPadek, ezek a -számodra ronda fekete kockák - több, mint 1000 design (!) és egyéb tervezési díjat nyertek az elmúlt 15 évben, amióta léteznek, többet, mint bármely más "márka". [link]
    Ezért nevetséges az a kijelentés, hogy a tervezőik nem hallottak még ergonómiáról, design-ról... Ezek objektíven mérhető dolgok.
    A szépség meg erősen szubjektív dolog, tehát azzal nincs bajom, hogy csúnyának tartod a ThinkPadeket (ízlések és pofonok), csak ne azt mondd, hogy nem megfelelő az ergonómiai kialakításuk. Ezek funkcionálisan szépek és -számomra- tökéletesek.

    Mellesleg itt páran sürgősen nézzenek utána a "design" szó jelentésének az értelmező kéziszótárban, ui. rosszul használják a szót. :o

Aktív témák