-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kojak007
csendes tag
Köszi a választ
szóval a synology jobb mint a netgear. Ok és el is hiszem, ahogy olvastam a support tényleg nagyon jó lehet, de még ezen kívül miért inkább a DS411j mint a fent említett Netgear? Milyen plusz konkrét érvek szólnak a Synology mellett?
A maximális tárolókapacitás vajon fw függő, ergo vélhetően mind két játékos tudni fogja majd a 4TB-5TB-os HDD-k kezelését is, vagy csak amit most jelenleg feltűntet a gyártó?
Mennyire fontos az én esetemben, ahol szerintem elég alap szinten fogom kihasználni a NAS adotta lehetőségetek?
Jaja láttam a Synology termékeket, h létezenek 2-300k-s verziók is meg a QNAP-ok, stb... de ezek gondolom a pro felhasználóknak szánt szegmensek, nem a mezei otthoni embereknek, én amúgy sem adnék oly sokat egy NAS-ért az én igényeim kielégítésére
Új hozzászólás Aktív témák
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- Jonsbo UMX4 fekete aluminium számítógép ház
- használt kinect eladó. 3999 ft / db
- 29.Lenovo L440 laptop Processzor:4200M Memória: 6 gb SSd:180 Billentyűzet:angol Akku jó töltő erede
- 1.Lenovo L460 laptop Processzor:6300U Memória: 8 gb SSd:180 Billentyűzet:magyar Akku jó töltő ered
- HP Elite 8300 MT I5-3570 -8GB DDR3
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest