- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD FX
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nocla
újonc
Sziasztok! Főleg web fejlesztésre keresnék kijelzőt, jelenleg LG 29um69-g monitort használok, de azon gondolkodtam, hogy egy 40+ colos 4K TVre cserélném, hogy jobban elférjek. Sajnos a laptopom 1 HDMI kimenetet tud, így a több monitoros rendszer sajnos nem opció. Elsőre az olcsóbb QLED-eket nézegettem (~150e Ft körül) , de még nem ástam bele magam annyira a témába, így minden információnak, tapasztalatnak, tanácsnak nagyon örülnék 🙂 Ezer köszönet!
-
Nocla
újonc
válasz sztivo #127366 üzenetére
Sajnos amikor vettem, én is azt hittem, hogy a Type-C lesz a második port, de sajnos nem az a generáció, ami támogatná... Acer Aspire A715-72G, amúgy próbáltam az LG monitoromhoz kötni, mert az támogatja a Type-C-t, de tényleg nem megy... A másik dolog, hogy jelenleg igazából 4 laptopot használok egy KVM switch-el, és az is csak HDMI-t tud (4K-ig)
-
Nocla
újonc
válasz Luck Dragon #127371 üzenetére
Igazából annyi a lényeg, hogy általában kb. 6 ablak között szoktam alt-tabozgatni (specifikáció, VS Code, böngésző, developer console, Teams, Outlook), és azt gondoltam, hogy a 21:9 képarány elmegy szűkösen két monitornak de sajnos kevés. A színhűséghez nem ragaszkodom annyira, játszani is csak nagyon ritkán tudok, de semmi kompetitív, ahol annyira számítana a válaszidő.
A távolság nincs kőbe vésve, alapvetően íróasztalra raknám (jelenleg kb. 50-70 cm-re ülök a monitortól), de ha szükséges, tudnám messzebre is rakni. Azzal is együtt tudok élni, ha nem dönthető/forgatható/állítható a magassága, mert a mostani monitorom sem egy álom ilyen szempontból.A TV topicot megnézem, köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hobby elektronika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Napelem
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision T24d-10 LED IPS Monitor, 24", WUXGA
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- ITEK Gamer Monitor 29" Vadiúj 6hó jótállás+ Áfás Számla!
- Csere-Beszámítás! MSI G32CQ4 E2 Ívelt WQHD 170HZ 2560x1440 1MS Monitor
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest