- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy Matrox topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kontron KTQM87/mITX hűtés módosítás (Socket G2)
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
válasz picur220 #30363 üzenetére
Egy biztos, hogy ekkora felbontás tényleg nagyon nagy rá. Amúgy nagyon jó lenne, de próbáltam és az alap menü megfogja, live wallpaper felejtős stb. Ehhez tényleg gyenge a 600 Mhz. Most frissítettem barátnőm x10 mini próját és hát megtáltosodott. 320*480 bőven elég lenne rá, egy picit pixelesebb lenne, de dupla vagy tripla olyan gyors.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
kezdő
senior tag
válasz picur220 #30363 üzenetére
Valamit valamiért. Embere válogatja, ki mit tart jónak.
Én az a típus vagyok aki a jó árért cserébe elnézi, hogy lehet gariztatni kell a cuccot a kijelző miatt. Wifire van 1 patch és ahogy olvastam az újabbak már nem is dobják el.
A 600 MHz tényleg karcsú, de nem az árhoz, hanem a tudáshoz képest és ez nagy különbség! Kis túlzással nemrég egy Samsung s5230 vagy LG KP500-as jött ki ennyi pénzből és ugye tudásban ezek össze se hasonlíthatók...
Ehhez a felbontáshoz tényleg kéne az 1 GHz, de megint csak bejön a képbe a telefon ára. Elhiszem, hogy valakinek elegendő a 320x240, de engem már a hideg ráz tőle, nagyobb nyűg ekkora felbontáson gördülékenyen böngészni, mint a Blade esetleg döcögős görgetésű, de atom felbontású kijelzőjén.
Én még mindig azt mondom, hogy ezért az árért csúcs készülék, a legtöbben akik ilyen árkategóriában gondolkodnak és "tudatlanok", el sem merik képzelni, hogy milyen tudású masinát vehetnek a pénzükért!
T-s árlistából hírtelen: Nokia 5230, 3720, 6303, C3, Samsung Monte zárt oprendszerrel drágábban, SE X10 mini majd dupla áron, stb....
Én ezeknek a telefonoknak a potenciális vásárlóit "csábítanám" át a Blade-re, mert összehasonlíthatatlanul jobban járnának. A Blade nem a drága Androidos mobilok ellenfele (bár 1-2 modellnek azért odaver) , hanem az olcsó zárt oprendszerben gondolkodók számára egy alternatíva. (mint az LG GT540, SE X8, csak ezeknél szvsz sokkal jobb)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest