-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz Sly Bp. #17402 üzenetére
Ne fesd már az ördögöt a falra, hetek óta olvasok, és végre találtam egy "na talán ez jó lesz" telefont, erre ilyenekkel ijesztgetsz. Aztán ha már itt vagyok kérnék egy szeletet az (agyatokból ) tudásbázisotokból, lassan megcsömörlök a sok phone spec meg teszt olvasástól, és nem látom a fényt az alagút végén.
Igazából még nem tisztázódott le, hogy mennyi lóvém és kompromisszumkészségem lesz telefonra, perpillanat 3 kategória körül vacilálok, (gps+wifi, csak wifi, 1iksem) íme egy-egy képviselő: Samu S5230, LG KM900 (ebben mondjuk wan mindkettő azért is akadt meg rajta a szemem), Samu i900. Ezekben az árkategóriákban ki melyik telefont tartja legjobbnak?
Ritkán cserélek telót, ezért gondoltam, hogy ha most veszek már wifis+gps-es kéne, aztán látva az árakat azért körbenéztem lejjebb is. :-/ Leginkább intelligenciát várok el egy telefon szoftverétől, pl ne csak meghatározott léptékben lehessen ugrálni egy mp3-ban. Zenét tuti hallgatnék rajta, lehet egyszerű de legyen nagyszerű. (Fájt is, hogy az i900 lejátszóját lehúzták.) Fényképet szintén gyártanék vele, nem várok el tökürreflexes minőséget, de azért ne gagyizzon. A gps menjen offline módban (gmaps és egyéb kapitalista árukapcsolást köszi kihagynám), ja, és lehetőség szerint pöpec kijelzőt szeretnék. Nagyot és tapisat. Előre is köszi!
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
RoyalFlush
őstag
Hi!
Ma bedöglött a mobilom. 20-25 ezer környékén milyet ajánlanátok? - leginkább Nokia párti vagyok
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
törölt tag
válasz RoyalFlush #17404 üzenetére
6300
-
Sly Bp.
addikt
válasz Sebaj Fóbiás #17403 üzenetére
S5230-at nem ajánlom! Arena-ban a GPS csak dísznek van! Omnia lenne a legjobb számodra!
-
törölt tag
válasz Sly Bp. #17400 üzenetére
Köszönöm, láttam h még speed is 53-ért dobja a M7600-at, megmutatom az illető rokonnak (hölgy az illető, de alapvetően nem kell h nőies legyen, mert a C510-el kapcsolatban is az vt a fő kifogása a pannonnál, h csak ezüst színben van, feketében nincs, a C901 meg asszem van feketében is). Bár a S5230 érintőképernyőjét katasztrofálisnak találta (nekem ugyanez a vélemény a benne lévő "fotó"apparátra vonatkozik), nem tudom h a M7600 mennyivel jobb, főleg h pici a kijelző, és itt az arénán is írta a tesztelő, h elég gáz rajta smst írni.
-
Sly Bp.
addikt
válasz RoyalFlush #17404 üzenetére
Ha lehet használt is 6500c, 6500 Slide, E65, 6310i, 6230i!
-
törölt tag
válasz Sebaj Fóbiás #17403 üzenetére
Nekem van egy 5230-am, most főleg céges célra használom, abban van a pannon flottás simkártya, mert eddig egy n1200-at használtam erre a célra, de annak megvolt az a jó szokása, h a telefonkönyvben lévő kontaktok számát sem méltóztatta kiírni, ha hívás v sms jött (egyébként lehet h még mindig az lenne a céges tel, kb T34-es tank kategória, heti 1-2 töltés, elpusztíthatatlanság
Előtte saját tel volt, kb 2 hónapja használom, tapasztalat az vele, h sima telefonálás, sms célra még elmegy (van elég jól használható qwerty billentyű, bár igaz én ékezet nélkül írok mindig, és angol nyelven is van a cucc, ékezet írás nem tudom mennyire gáz vele), bár már ott is vannak vicces dolgok (in-call menü körülményes hozzáférhetősége pl), de ezen felül max a beépített naptár meg hasonlók, esetleg gmail java app használatára jó.
Wifi ugye nincs, max sebesség EDGE (ezzel a vodánál való adatkommunikációs célú használata ki is esett), gps nincs, "fotó"apparát színvonala zérushoz tart (csak egy példának: délután 4 kor készített képen, egy ház kerítése mögül kisomfordáló teljesen fehér macska nem ismerhető pontosan fel, mert annyira 0 a részlet"gazdagság" és annyira beégnek a fehér részek a képen, köszönhetően a fixfókusznak, a kiváló "optikának" és érzékelőnek).
Egy alap telefonnak kompromisszumokkal jó, de sem az arénával, sem pedig az i900-al nincs egy kategóriában. -
tigerjoco
tag
Hy mindenkinek!
Új telefont akarok venni és láttam is 2 telefont ami elnyerte a tetszésem. Ez a kettő a Samsung s5230 és az LG KP502.Azt szeretném tudni ki melyiket ajánlja, mert habár egy csomó dolgot néztem róluk, személyes véleményeket és tapasztalatokat még nem igen. Úgyhogy legyen szíves aki testi kapcsolatba került valamelyik készülékkel az írja le véleményét.
előre is köszi -
kiki1990
csendes tag
[B]Sziasztok!!!!!
Segítsetek!!!! Szerintetek SE W580i, SE W595 vagy SE W910i lenne a jobb választás? A válaszokat előre is köszönöm[/B]
-
Sly Bp.
addikt
válasz RoyalFlush #17412 üzenetére
Hát... Én nem szerettem! Nagyon nem! Olyan halk a hangszórója hogy nem hallani hogy csörög! Meg nehezen lehet kinyitni! De más bajom nem volt! Aksi jól bírja!
-
kiki1990
csendes tag
válasz Sly Bp. #17419 üzenetére
Igen SE-t szeretnék mindenképp. Én nagyon szeretem azt a márkát Nekem nem volt eddig gondom vele. Max. 50.000-ig lenne rá keretem. Mire használnám? Zenehallgatásra főként, de azért fontos a dizájn is A 580i külseje nagyon bejön bár szerintem a tudása se olyan rossz...
-
kiki1990
csendes tag
Ezt nem magamnak akartam megválaszolni
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Melyik most jelen pillanatban a legjobb symbiános telcsi? Telcsi csere előtt állok és ezeket néztem ki: Samsung i9810, Htc Hero, iPHONE 3Gs.
Tetszik az iPHONE csak van pár dolog amit nem tud,pl:a főképernyőn nem lehet kirakni a naptár bejegyzéseket, háttérképet, Mp3-as hangokkal is gond van csengőhangnál,naptár és sms hangnál.
Htc Hero új rendszerét egyálltalán nem ismerem.
Szívem szerint i8910-et vennék de nem tudom mennyire bevált telcsi?
Nektek mi a véleményetek?MegtorloXp
-
zack
nagyúr
válasz blt.62 #17425 üzenetére
Nehéz kérdés..én a Hero-t venném, de ez már teljesen az egyéni izlés kérdése.
Mindegyik nagy tudású nyilt OP rendszeres okos teló. Forma, méret, anyaghasználat...ezek alapján döntenék, mivel más alapján elég nehéz. Android folymatosan fejlődik és minőségi gyors OP rendszer, iPhone-t körülményesnek tartom, az I8910-t pedig az árához képest nem tartom jó minőségűnek hardveresen és anyaghasználatban.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
blt.62
őstag
Szio!
Vodafonos vagyok és azért néztem a HTC Herót mert most kitudnám hozni tőlük. Viszont kár hogy a bluetooth nem tud zenét és egyebeket küldeni. Nem tudom,hogy a Garmin navigáció megy e rajta? Végeredményben nekem az volna a fontos,hogy szép legyen a kijelzője,elfogadható képeket és videókat készítsen,jó legyen a naptár és a jegyzet funkciója,legyen rajta hangos navigáció(Garmin), 2-3 napot bírjon az aksija,naponta egyszer megtudjam nézni rajta az email, msn, iwiw oldalaim. Jó legyen az anyagminősége.
Szerinted ezeket tudja a Hero?MegtorloXp
-
zH.
senior tag
válasz blt.62 #17425 üzenetére
iPhone 3GS ;
- Nem lassul be ,ha telenyomod alkalmazással sem.
(Ellenkező esetben pl. a Samsungal)- Lehet ,hogy a Samsungnak szebb a kijelzője ,de kisebb az érzékenysége mint a másik kettőnek.
Sok helyen erősebb megnyomást igényel.- Sebesség.
Mindegyiknek jó a sebessége ,szépen futtatja a rendszert.- Multimédia : Kamera.
Itt a legjobb az OMNIA HD.
8megapixel és a képe is egész jó a telefonok között.
Videoban természetesen ez a legjobb.HTC Hero
5megapixel ,autófókusz
Képek nem a legjobbak ; elég fakók a színei.iPhone 3G[S]
3,2megapixel ,autófókusszal.
Teljesen átlagos képe van.- Multimédia : Zene
iPhone itt nagyon jó ,igaz nincs FM rádió és a hangszínszabályzóban nem hozhatunk létre sémákat.
Ettől eltekintve gyors ,átlátható.Hero. Elég jó zenei téren ,de se FM rádió ,se pedig Hangszínszabályzó.
OMNIA HD. Jók a zenei képességei ,alapból agybadugós fülhallgató.
Tőlem kb most ennyi ,mindegyik telefon nagyon jó ,te döntöd el.
Én az iPhonet vennem a gyors rendszer és a rengeteg jó játék/alkalmazás miatt. (Ez már csak egyéni vélemény)[Az összes adatok a tesztből szedtem össze]
Szerk.: Árban a HTC HERO a legjobb ; vodánál előfizetőként 100k-ért megkapod.
[ Szerkesztve ]
just be
-
04ahgy
nagyúr
Sziasztok.
2003 óta mobiltelefonom csak Motorola MPx200 volt, két darabot fogyasztottam el. Szó szerint imádom a készüléket, a kinézetét, a szolgáltatásait, mindent. Egyiket a minap tulajdonították el zsebtolvajok, a másik nem tölt USB-ről, sem sehogy, adatforgalom van.
Jelenleg egy ilyen hibákkal tarkított Nokia 6300-t vagyok kénytelen használni. A menürendszere együgyű, a telefonkönyve olyan buta, mint a seggem. Csak a név elejére tud keresni, míg a 2002-es megjelenésű MPx200 bármely részére. 450 telefonszám mellett azért hadd ne mondjam, a Nokia milyen kényelmetlen.
A telefonom SMS írásra, és telefonálásra használom, zenét / filmet nem nézek telefonon (arra ott az EEEPC 700X2G), nem rádiózok, nem fotózok vele (Nikon D40).
Milyen készüléket tudnátok javasolni, ami legalább annyira hű társam lesz hosszú évekig (2003-tól 2008 elejéig szolgált az, aminek a töltőchipje tönkrement, gyári akkuját nem kellett még lecserélni, naponta töltöttem, míg a második az kb. másfél évet húzott le velem) mint az MPx200, a megjelenése pedig hasonlóképpen extravagáns, egyedi, de nem segghülye a készülék. Akkuidő két-három nap elég. Térerő sem árt, ha van neki, és az ára azért ne legyen elszállt. Vagy már ilyen telefont nem gyártanak?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
-
mate0217
aktív tag
Hello mobil vásárlásra adom a fejemet
Nekem az a lényeg hogy sok mindent lehessen rajta tárolni főleg zenét és képet.Jól nézzen ki vagyis nekem tetszen.Mindegy milyen márkájú.Rádió legyen benne 3G is de ez nem muszály hogy legyen benne.A kamerája legyen egy jó minimum 2 megapixel(ez a legalja) Ja és az ár az olyan 30-40k körül lenne
[ Szerkesztve ]
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz Sly Bp. #17406 üzenetére
Üdv, az 5230 nem konkrét kiszemelt példány volt, csak az árában kerestem volna szereintetek jó telefont, de ki fogom hagyni. Nagyon nézegetem az Arena-t... Kapacitív 480x800 3 incs? Gps Wifi? 3.5-ös dzsekk? Hát nagyon jól hangzik, még akkor is ha a GPS tényleg csak dísz. Kár, hogy 95K forint "kártyás" csomagban, megtévesztett egy gyors árgépes keresés, a teszt olvasása előtt azt hittem megkapom 60-70 körül, aztán elolvasás után kicsit gyanús lett és tényleg Sufnigsm-es megoldást meg nem fogok merni megjátszani, pedig olyan jó lenne ez a telefon 60ért Nem szeretnék használtat, de azért körülnézek, hátha van valami 1 órát használt, csak a gari ne sufnigsmes legyen ott is
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
-
04ahgy
nagyúr
válasz rep3at #17436 üzenetére
Nagyon jól összerakta a Motorola, annyi szent. Ajánlotta egy másik fórumtárs, egy netes review-ban olvasgattam is egy esetleges nevezőről: i-mate SPL. Szerintetek?
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
veterán
Halihó, úgy néz ki, hogy egy német cég partnereként elsők között tesztelhetem a március elején megjelenő szoftverüket.
A szoftver 3 oprendszerre készül el Nokia Symbian (gondolom 60), android, és iphone. Így jó lenne ilyen telefonra cserélnem a mostanit ötletek készülékre?
-
Sly Bp.
addikt
válasz Sebaj Fóbiás #17439 üzenetére
Omnia jobban megéri mint egy Arena! GSM-es meg én sem ajánlom!
-
mate0217
aktív tag
Hello!
Erre netalántán valaki?????
[ Szerkesztve ]
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
picur220
veterán
válasz mate0217 #17438 üzenetére
Nokia 6300, 6303, 5310, 3120c. 6303-at különösen ajánlom, esetleg még 6500 classic vagy slide, amelyik jobban tetszik. Ott van még a 6600i slide, csak az egy kicsit drágább, de az anyaga sokkal jobb szvsz.
Ha esetleg játszik használt is, akkor keress N82-t vagy N95-öt, abban minden van és már elég olcsón adják, bár sztem ezeket nem használnád ki. Esetleg 6220c használtan.[ Szerkesztve ]
-
Alex_4
csendes tag
sziasztok!!!!
Lehetőleg tegyétek közzé minden oldalon!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!CSALÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha még él a cím,ide is jelezzétek:
http://www.expressz.hu/mobil_telefon_kommunikacio/mobiltelefon/hirdetes-16205634/Nagy Zsolt /Martfű/néven hirdet,a Kecskeméti Malom bevásárlóközpontba csal nem létező üzlethez,valószinű ott dolgozik.Az átutalást Tancsa Tamás nevére utaltatja a 7252-769158-001-es raiffeisenes bankszámlaszámra.Kérem aki információval tud szolgálni jelezze felém!
speedee@vipmail.hu
Nem fogják megúszni!!!!!!!!!!!!!!!
Ha valamelyik oldalon ezt a tel.számot látjátok( +36-70/ 234-8178 ),akkor a srác csaló!!!A nevet mindig változtatja,de a szám ugyanaz.Volt már Farkas Róbert, Bozsó Tamás.
...Köszönöm...
...üdv..Alex
Ha valaki érdeklődik ,akkor azt is tűntesse fel,hogy melyik hirdetésem iránt....Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest