Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lmh

    őstag

    válasz TeeJay #74611 üzenetére

    Jah, most visszaolvastam kicsit, es tobb helyen írtátok, hogy hűtésre jó a kapilláris is.
    Csúsztatott zsalus, 3. Emelet, távfűtés, 23 fokra fűtenek télen házszabály szerint(agyrém, bár most lesz közgyűlésen szavazás 21 fokra csökkentésről, bőven elég lenne nekem, de kétlem hogy a nyuggerek megszavaznák).
    Nem durván meleg a lakás, szerintem nem menne egész nyáron a klíma csak a 28+os átlaghőmérsékletű napokon, a nagyon meleg éjszakákon. Bár egyre több ilyenre számítok a következő években.
    Csak hűtésre is annyira a sensira felé billen a mérleg?
    Bár uj ez az aux delta 2, nem sok a hosszú távú tapasztalat van róla, de csúcsmodell az auxok között.
    :F

    Ui: bocs, közben látom hogy te is azt írod h hűteni elég az aux is.
    Akkor lehet kipróbálom :P ha nem jön be, akkor legközelebb japán lesz.

    Amúgy arra még kíváncsi lennék ha van olyan h silent/sleep funkció, az konkrétan mit csinál? Úgy értem ha tud bizonyos üzemmódban halk lenni, akkor miért nem az az alap? Mi van ha folyamat sleep módban nyomatom?
    Gondolom a ventije nem megy magasabbb fordulaton. De ha alacsonyabb fordulaton is tudja tartani a kívánt hőmérsékletet, akkor miért nem mindig úgy csinálja? :F

    [ Szerkesztve ]

    Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Új hozzászólás Aktív témák