Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #98593280

    törölt tag

    válasz grizlisandor #30128 üzenetére

    1: vettem pár kisebb dolgot, de szerinted mi gond lehet ha ott veszed meg a házat? egy asgard proban max a venti szarik be, semmi más nem hibásodhat meg. miért ne lehetne ott megvenni?

    2: nem ismerem a sharkoon csatiját, megveszed, elkezded szerelni, ha nem tudod átdugni a lyukon a dugóját, úgy sem h szétszeded, akkor ideiglenesen elvezeted az alaplap előtt. később pedig beszerzel hozzá egy 4 pines hosszabbítót. 300 Ft boltban, nem egy nagy tétel. Ha külön postán/futárral/pickpack-al rendeled, akkor szerintem érdemes már a házzal vagy más alkatrésszel együtt előre rendelni. ha mégis átfér a dugó, buksz 300 Ft-ot, nagy baj?:) jó a háznál mindig itthon egy 4 pines hosszabbító, hidd el, olyan mint a kés meg a villa:)

    3: én soha sem használom a cs.mentes rögzítőket. tapasztalataim alapján a legtöbb gagyi, zörög lötyög benne a dvd a hdd, nem tart rendesen. be szoktam csavarozni, min. 3 csavarral.

    4: kérdés mi Neked a hosszabb táv, meg mennyi por van ott, ahol használod a gépet. ember nem fog erre érdemben válaszolni, mert nem lehet.. szerelj be 2 db ventit, meg porszűrőt és akkor nem fog bemenni a por vagy legalábbis kevesebb...

Új hozzászólás Aktív témák