- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Házimozi haladó szinten
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz LiteCross91 #16118 üzenetére
Mi a tököm az a 5.1? Hangfalszett?
Szerintem nem életképes. Külsö dd/dts dekóder kell -
jézusom
addikt
válasz LiteCross91 #16120 üzenetére
Nem mondom, hogy nem tudja, de ezért járatni egy gépet?
De lehet, hogy tényleg Nem megy így, mert Nem erre van kitalálvA. Ha tényleg tévéhez kell, akkor ne belsö hangkártyát vegyél inkább. -
jézusom
addikt
válasz LiteCross91 #16122 üzenetére
ezt sajnosnem gyártják. De van ilyesmi Ez utóbbiban se vagyok biztos, hogy működik erre a megoldásra! Sajnos a te problémád olyan, hogy egyszerűbb venni rendes házimozi erősítőt
[ Szerkesztve ]
-
jézusom
addikt
válasz LiteCross91 #16125 üzenetére
Nm. De azért kérdezz rá, tényleg működik-e úgy, ahogy te szeretnéd!
-
őstag
válasz LiteCross91 #16127 üzenetére
Igazából nem fogod meghallani ha van dts és ha nincsen egy logitechen. És a hangkártyák 99% a át is engedi kezeletlenül. Én is végigjártam ezt az utat nem kevés pénzt beleölve aztán eladtam minden creativeot és stb-t. A pénzem visszajött nem buktam és feljebb tettem képet, vettem rendes stereot zenére, játékra filmre meg lett 5.1 Még veszek egy subot 2 hátsót és egy stereo hangfalpárt. Így is hatalmas a különbség fülig is ér a szám! Hát még ha meglesz minden.
[ Szerkesztve ]
Youtube: Casemod FID Facebook: Casemod FID
-
őstag
válasz LiteCross91 #16129 üzenetére
Akkor veszel egy soundblaster extigyt mint én mert abba van optikai be és kimenet + rengeteg egyéb és nem kell hozzá win sem! önállóan működik. Logoutomban ott a video róla megtudod nézni.
-
őstag
válasz LiteCross91 #16133 üzenetére
Használtan kell kifogni
-
LiteCross91
aktív tag
válasz LiteCross91 #16189 üzenetére
Ha érdekel valakit, akkor megoldottam a gondot. Az 1.63b AC3Filterrel tökéletesen működik. A legfrissebbel pedig egyáltalán nem. Hátha másnak is okozott ez bosszúságot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest