Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • Ma indul az xDefiant első szezonja

    gp Az új évaddal érkeznek az újdonságok is természetesen, többek között befut a GSK frakció és új fegyvereket is kapunk.

Aktív témák

  • Elmör

    senior tag

    válasz .: JuSzT :. #4889 üzenetére

    Köszi a választ!

    MSI lapom már volt és meg voltam vele elégedve, bár nem szereti a tartós terhelést úgy általában az MSI azt olvastam és tényleg nekem is jópár óra játék után már besípolt és le kellett kapcsolni a túlmelegedés miatt. Asus M2N-E nekem már kicsit drága, de még megnézem!

    Azon viszont csodálkoztam, hogy X3600+? Bár olvastam a tesztet, hogy tuningban jó, viszont én soha nem tuningoltam és nem is nagyon merem a cuccost. Anno MSI 6600-as VGA-mnak volt egy DOT féle gyári tuningja amivel kicsit fel lehetett húzni, de nem szerette, szóval inkább hagyom gyárin a cuccot és legyen erősebb gyárilag.

    VGA-ban nézegettem persze erősebbet, de a keret már így is jóval bővült, nem hiszem, hogy tudnék még rádobni. Vagy mit ajánlasz? A kinézett MSI 7600GT most 44000 Ft kb, de még mennek az árak lefelé. Ha Pesten laknék, akkor persze egyszerűbb lenne a vásárlás, mert mindent máshol vennék, hogy olcsó legyen, de így.... szóval max 150 ezrem lenne a gépre! Az elején még MSI KN9-et néztem, meg 7600GS-t 500-as DDR2-vel!
    De minden megoldás érdekel! :R

    RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz

Aktív témák