- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Peethy
őstag
válasz EmperorDraco #18486 üzenetére
Szia!
Én a helyedben gtx260 helyett Ati 4870-et vennék, abból is az 1 gb-osat, az majdnem annyi, mint a gtx260 és szerintem sokkal jobb, mint a gtx260. Itt olvashatsz róla egy tesztet, bár a kétmagos verziót mutatja be, de a gtx260 és az egymagos 4870 teszteredményei is benne vannak: http://prohardver.hu/teszt/amd_csucskartya_hd_4870_x2/nagyagyu.html
Igaz, hogy jobban melegedik, de ilyen árkategóriában gondolom nem számít, ha még néhányezret költesz egy hűtőre.Lapkából én a P5Q-t, vagy a P5Q Deluxe-ot ajánlom, bár árat nem írtál, így nem tudom, hogy mennyire "ingadozhatom el". A sima P5Q 27k, a másik pedig 43k, tehát azért van különbség.
(megj: procikhoz árat nemtudok mondani, mert ipon nem töot be -.-')
Én megrögzött inteles vagyok, így számomra az AMD proci nincs látókörben, ebben kérd ki mások véleményét is Ha neked megéri többet fizetni azért a +6mb L2-cache-ért és 160mhz-ért, akkor vedd a 9450-est, biztosan jobb, de mivel drágább is, ezért gondolom elvárható. Nehalemet ne várj ilyen árkategóriában, mert a hírek alapján az magasabbról fog indulniRAM-ból XP-n elég 2gb 1066mhz-s Geil Ultra, ha Vistát használsz, akkor ugyanez, egy 4gb-os kitben.
[ Szerkesztve ]
-
syC
addikt
-
MmDorian
őstag
Üdv !
Egyetértek, inkább a 4870, viszont ha csak 1280*1024be játszol mondjuk, akkor elég lehet a 4850 is.
Ahogy látom nem sajnálod a pénzt 75k-s procira, szerintem ennyit nem ér meg, inkább egy jó gyors kétmagost(E8400/8500 + pl.: CM 212 hűtő).
Marad lapra bőven abból amit elvettünk a prociból Pl.: Gigabyte EP45-DQ6.
Ram: A Geil helyett, amit a kollega ajánlott én inkább a CSX-t, az OCZ-t, és a Corsairt mondanám, de lehet, hogy az is megfelelő lenne, viszont 200k vagy 202k, szvsz mindegy.Az 1066os RAM-ban egyetértek.Ooops.. mégegy, ha a 4870/GTX260 at veszed nem biztos hogy elég lesz a 420as csifi.
Alaplap : Gigabyte EP45-DQ6 ~55k
Processzor + hűtő : Intel Core2Duo E8400/E8500 ~35k
+ CoolerMaster 212 vagy Xigmatek S1283 ~10k
RAM : CSX 2*2 GB CEC KIT 1066 MHz ~30
VGA : 4870, szvsz mindegy melyik, azért ezeken már egy fokkal jobb van, mint a 4850eken.Remélem tudtam segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
Na akkor mindenkinek: Aki teheti ne most vegyen új gépet,vagy max. az vegyen aki egy jót tud röhögni azon h félév múlva már csak a felét éri a gépe.2ok miatt is:1:Nagyon úgy néz ki h még jóideig tartani fog eza válság,amiből átlagember azt érzi h kevesebbet kap ugyanazért a pénzért.2:Jövő év elején már kinnt kéne h legyenek az új foglalatos alaplapok ,procik(nehalem,majd amd-nél deneb) ami hatására am2+775 értéke jócskán eshet.
Aki tud várni az mindenképp tegye meg.üdv.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Társasjáték topic
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Autodesk - Revit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest