Hirdetés

Aktív témák

  • p_adam

    addikt

    Egy régi ismerősömnek segítettem megjavítani az Aurvana Live!-ját na gondoltam kipróbálom milyen borzasztó lesz az Omi után...és annyira azért nem!

    Sőt ha a Stax-hoz viszonyítom a hangképet (csakis a hangképet), akkor a sorrend:
    Aurvana Live!
    HD600
    HD250II

    Meglepő és mulatságos...

    HD600 olyan utána mintha a középhangokon kívül elveszne a többi, a zenének nincs ereje és a magasok elnagyoltak, egyszóval vérszegény(jazz-hez nem rossz). A HD250II-ben mint tudjuk elmegy a közép és túl sok a mély és magas(gépzenére meg sok pop zenére kiváló), az Aurvana Live!-ban meg ugye szintén jócskán bummog a mély és hiányzik ez az de egyébként meglepő hogy hasonlít a hangja a Stax-ra, olyan jó testes, gyors, dinamikus, energiával teli és sokkal tisztább mint amire számítottam a közép nincs elfedve! A nagy fülemre mondjuk nem ideális de tényleg ez volt a nap meglepetése. Ha tényleg működik az a head-fi-s csillapító mod akkor jócskán ugorhat még pár szintet.

    Na de azért nem így kéne befejezni a napot, vissza a referenciához ;]

    Hangsúlyozom: a Lavry DA11 fejhallgató kimenetével értendő a sorrend (a CAL! egy Sansa Clip-el teljesen máshogy - nem túl jól - szól) és ahhoz hasonlítva ami nekem mostmár az abszolút referencia hang. Valószínűleg mindkét Sennheiser-hez elkel egy külön erőlködő bár emlékeim szerint a CEC-vel se volt annyival jobb egyik sem (csakis a Sony) de lehet elkéne nekik a kraft rendesen. Viszont ha a Lavry kimenetéhez kell fejhallgatót választanom akkor simán a CAL! lenne az (a Koss Pro DJ100-nál is sokkal jobb)

Aktív témák