- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goziman
csendes tag
Sziasztok!
Egy kissé kényes problémám lenne. Lehet, hogy már volt róla szó a topicban. Kérlek, ne haragudjatok, hogy nem keresem vissza.
A lényeg az, hogy van egy Logitech MK250 típusú billentyűzet+egér szettem. Sokáig normálisan működött.
Viszont az a kellemetlen, hogy eltörött a vevőegysége, pontosabban a dugasz tört le. Ne kérdezzétek, hogy.Sajnálatos módon ez egy kifutott termék.
Ezért szeretnék érdeklődni egyrészt afelől, hogy elképzelhető-e, hogy a szettem kompatibilis mondjuk egy mk220-as, egy mk260-as, vagy egy mk330-as szett vevőegységével?
Másfelől tudtok-e olyan üzletről - elsősorban Budapesten, de akár máshol is, persze Magyarországon belül -, ahol külön vevőegységeket árulnak?
Azért bátorkodom megkérdezni, mert böngésztem a Logitech honlapján, s ott az derült ki, hogy lehet vevőegységet külön venni. Viszont macerás lenne tőlük rendelni, ráadásul mk250-est már náluk sem láttam.
Az úgy ciki lenne, hogy van egy rendes billentyűzetem, és egerem, s nem tudom semmire használni.
A laptop billentyűzetét és 'egerét' meg UTÁLOM!
A választ/segítséget előre is köszönöm.
-
Goziman
csendes tag
válasz ng0ofy #18847 üzenetére
Rendben. Köszönöm a választ. Bocsi, ha kissé türelmetlen voltam.
Csak... Lehet, hogy kissé szőke nős a gondolatmenetem, pedig férfi vagyok és fekete hajú.
De nézegettem az általam felsorolt típusú combók vevőegységeit neten. Pl. az MK220-asét. S külsőre hasonló volt a vevőegysége. S az MK-ból gondoltam hogy talán ugyanaz a széria; viszont a száma alapján gondoltam, hogy némileg korábbi. Ebből gondoltam, hogy a vevőegységük is talán passzol. Most már nem vagyok ebben biztos.
Amúgy kicsit furcsa nekem, hogy az MK220-as még mindig forgalomban van. - Már az MK260-as is kezd kifutni. - S bár azzal reklámozzák, hogy mit tudom én, hány %-kal kisebb, mint egy átlagos billentyűzet, nekem részben pont ezért nem jön be. Ráadásul nincsenek rajta média billentyűk.
Egyébként pont ma jártam Média Marktban, s kicsit elszomorított a kínálat.
Egyrészt nyilván vezeték nélküli után nem szeretnék visszafejlődni vezetékesre, másrészt megszoktam a Logitechet, harmadrészt ugye megint szett kellene. Viszont a többi hasonló jellegű szett nem jött be vagy az ára, vagy a külalakja/struktúrája miatt. S pont az MK250 gyártásával kellett leállniuk... Pfff.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Microsoft Excel topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest