Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz Kiratheonly #14710 üzenetére

    Csak a padod ne felejtsd el vinni. Mondjuk szerintem előtte telefonálj be, mert ahogy láttam, most nincs náluk raktáron Abyssus.

    Pantok: Az előző post-ból ez kimaradt;

    "Magasabb DPI"

    Ez szintén nem jelent semmit. A régebbi modellben a 3600 interpolált, az újabban nem tudom, hogy az-e. De ha nem is az, akkor is teljesen felesleges. Egyszerűen nem jobb semmivel - sőt, legtöbbször pontatlanabbak is ezek az irreális felbontások.
    Senki, aki picit komolyabban gondolja a puffogtatást, nem használ egeret 1800/2000 cpi fölött, de méginkább az 1000 alatti értékek jellemzőek.

    A prediction-ön kívül a lényegi különbség a borítás (meg a kábel), de az is szubjektív dolog; nekem pl. az MX 518-as sem csúszott a kezemben és a mintája is sokkal jobban tetszett. Nem vagyok a külső megszállottja, meg a karácsonyfadíszeket sem szeretem, de az tetszik, hogy ha van egy kis "vadsága" a design-nak.
    A G400 igazából egy új rókabőr az MX 518-ról; szerintem a Logitech-nek is lépnie kellett valamit, hogy fenntartsa a megújuló termékpaletta látszatát.
    Én biztos jobban örültem volna, ha mondjuk egy MX 510-et kezdett volna újragyártani, 90 g-mal, meg kis kábelvédő gumival azon a részen, ahol a vezeték az egérbe fut. Ja, meg az MX 300-at, szintúgy kis kábelprotektorral, default 500 Hz-vel, fincsi kis teflonnal. :))

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák