-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz dseres #51952 üzenetére
Az Ortholinear kiosztást pár óra alatt meg lehet szokni, ha össze-vissza rakosgatod a funkciókat az már picit tovább tart (hiába raktam össze én is a hagyományostól teljesen eltérő billentyűzetkiosztást, ami papíron teljesen jónak és logikusnak tűnt, a beidegződések miatt az elején picit nehéz volt átállni). Mondjuk én egyből blank kupakokat raktam rá. Ha meglesz a neked megfelelő kiosztás, akkor gyorsan és könnyen fog menni. Legfeljebb a kevés gomb lehet probléma, ha nem akarsz mindent layerezni, de erre vannak alternatívák, pl. Preonic (plusz egy vízszintes sor) vagy a 60% orto billentyűzetek (75 gomb, az már bármire elég).
Összességében tovább tartott egy ISO 100%-os billről átállni egy 60-as ANSIra mint a 60-asról a 40-es Planckra. Kicsinek tűnik, de pl a 60-as Ducky-n 61 gomb van, a 40-es Planckon meg 48 (a köztes Preonic-on meg 59/60), nem nagy különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Formula-1
- Synology NAS
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok