- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz von toth #162346 üzenetére
Én is valami hasonló véleményen voltam még egy évvel ezelőtt. Viszont 11 éves Volvókából (S60) átülve a vadiúj S-Crossba azért érzem a különbséget. És nem az új autó javára. Ráadásul azért az S60 nem éppen a prémium kategória.
A másik ezzel kapcsolatos élmény az egyik kolléga 2012-es Mondijával volt. Míg megvolt az UFO Civic, az a Mondi volt az áhított tökéletesség. Aztán pár hónappal ezelőtt megint beültem egy közepes távra és elcsodálkoztam. Feltűnően hangos volt, kemény, kényelmetlen üléssel, elég furcsa rugózással. Erre nekem is írta Bitmalac az öreg prémium vs. újautó szindrómát.
Azért 10-12 évesen még egyáltalán nem lélekvesztő egy minőségibb autó, viszont tény, hogy rejt magában nem kevés kockázatot már. De, ha normálisan meg volt tervezve és le volt gyártva, akkor már csak a gazdán múlik az, hogy mit tud nyújtani ilyen idősen.
Persze ez is csak saját vélemény, értelemszerűen megértem, ha valaki másképp látja.
Egyébként végigolvastam a múltkor is linkelt "Prémiumkategóriás autóvásárlás..." TDK dolgozaton. Vannak benne elég furcsa részek, de volt egy-két meglepő, új gondolat is számomra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest