- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- 3D nyomtatás
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP nyomtatók
- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
caprine
senior tag
Tipikus bevásárló autók az asszonynak
Egyébként ha porsche és wide body akkor a Strosek Mega az igazi.
[ Szerkesztve ]
Ha saját szívedben nem találsz békét, nem fogod azt megtalálni a világon sehol. (SCKG)
-
runner 125
nagyúr
(akinek nem tetszik, tartsa meg magának a véleményét, köszönöm!)
Vajon hányszor kapta meg h ízléstelen proli szutyok?
Becsületenepper felvilágosítaná. Az autó piaci ára gyári állapotban 700k, mivel minimum 350 visszaalakítani gyárira, ezért 400-at ér a "tuningjával".
kdavid94
Ez a jó használtautó vásárlási stratégia. Ha, az adott pénzmagba nem fér bele egy szebb, a piaci ár felsőbb szegmensét képviselő példány, akkor lentebb kell adni az igényeket, vagy kipótolni a rászánt pénzt.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Laraxior
titán
2000euroért én is bevállalom, hogy elloptam
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zola007
veterán
én felraktam, esténként 10-12 körül már elég hideg van
persze ha valaki sokat megy még most a jó időben, akkor várhat egy hetet.
Mondjuk attól még centríroztathatja, akkor nem kell annyit várni majd ha elkapja a roham a sok tv és rádiófüggőt, akik az első rendes fagy hallatán majd megostromolják a gumisokat, mert a ClassFm meg SzellőPista bemondta, hogy ideje felrakni a téligummátMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Tankblock
aktív tag
nekem már több mint 2 hete fennt van, és akkor meg mi van
Nyári Hankook nem szereti a 4 fok és az alatti hőmérsékletet így inkább cseréltem. A héten nem 1x volt h este sem volt több mint 7.5 . Ki fogja bírni azt a 16 (C) is. Nem fog elkopni 1 nap alatt a téli :DD
Release the Beast....
-
-
-
LámaZ
addikt
Gondolj bele, hogy régen mennyi autó volt az út szélén műszaki hiba miatt. (Most legfeljebb baleset és torlódás miatt vannak leállások, de már ez sem fog sokáig menni.)
Én 8 éve járok egy autóval úgy, hogy műszaki okokból egyszer sem kellett menet közben megállnom.
Magyarán: a szerelési feladatok gyakorlatilag beszorultak az autószerelő műhelyekbe. A következő lépés az lesz, hogy visszaszorulnak a gyárakba. Vigyázat, futurológus vagyok![ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Qru
MODERÁTOR
Nagy hidegben előnyös mert hamarabb bemelgszik a motor ugye, előbb lesz fűtésed is. Hosszabb távokra nem tenném fel, azért mégis csak ott kapja a levegőt a motor és igazából ezek a modernebb autók már kétkörös hűtési rendszerrel üzemelnek tehát gyorsan bemelegszik az amúgy is.
#nincsbennetarcsi
-
runner 125
nagyúr
Mai autóknál szerintem már tök mindegy.
Az úgyis evidens minden autójára kicsit igényesebbnek, h a téli mínuszokban nem padlózza le rögtön indulást követően. Egyébként nagy hitvitkákat lehet olvasni arról is, h jót tesz-e az álló melegítés, vagy sem. Úgy gondolom, h az 1-2 perces állómelegítés bőven elegendő, majd finom gázzal, nem forgatva érdemes eindulni."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
molnarpeter
nagyúr
Itt az utolsó (csőhéjas) megoldás lesz, de nem a bordákra, hanem közéjük téve, feketében. A géptető pereme alá nem kell tenni csak, ott van a légbeömlő ugyebár, és a VW badge hátulját leragasztva teljes a takarás 3/4-es és 1"-os külső átmérőjű is kell, ha jól emlékszem. Ahonnan az a 3. kép van, végigolvastam a topikot. Alul most épp gumicső van bent, az volt otthon, és nem is esik ki, de a csőhéjat rendesen bevágva igényesen ki lehet tölteni a réseket. A badge leragasztás és a felső rész kitakarása persze magyar klímában sok lehet, ki kell tapasztalni, de én azoknak az elhagyásával kezdeném, kinézet miatt természetesen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- HP nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest