- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz DeFranco #67357 üzenetére
Nem rossz Csak furcsa volt, mert nekem A0 volt a legdurvabb(majd 50k), utana B1 nagyot csokkent(persze akkor jott a baleseti ado 36k). Most meg Allianznal B3-ban 27k, cascoval, baleseti adoval egyutt.
Mondjuk az is igaz, hogy nem nagyon nezegettem soha, hogy masik biztositonal mennyi lenne valtaskor -
adidas4death
aktív tag
válasz DeFranco #67422 üzenetére
Köszönöm a segítségeket, tanácsokat.
Az a 600-650k a kocsira van. Azért ha nem muszály ne kelljen egyből rákölteni 200-300k-t
Nyilván az apróságok amikor ilyenkor esedékesek azok cserélve lesznek természetesen, tehát nem lesz lenullázva a családi kassza ezzel közel sem, csak most ennyit szánunk autóra.Van egy esetleges kiszemelt:
VOLKSWAGEN POLO 1.4 75 TrendlineAz ilyen Pólókkal mi a helyzet? Ez anyának is tetszett és fogyasztás terén az Autonavigator is jókat ír róla.
runner 125: Igen ez nekem is eszembe jutott, hogy megemlítem mint kicsinyítő képzőt az árnál.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11T Pro 256GB | Huawei P20 Pro | HTC HD2 EU | LG G2 Black 32GB 5.0.2 v30d | HTC U11 Black 64GB | Opel Insignia B GSI 4x4 2.0CDTI |
-
-
giigz
veterán
válasz DeFranco #67482 üzenetére
És igaz
!Overdose!: Igaz nem Fiat, de 1.4 8V motor van nekem is, mióta rendbe raktam a kocsit semmi bajom nincs a dinamikával, persze nem versenyautó, de a normális közlekedésre tökéletesen elég, és nekem most így a hidegebb idők beálltával is ~ 6,5 liter a fogyim, normálisan hajtva, 60-70% országút 100 km/h-val, 30-40% város a forgalmat nem feltartva, szépen gyorsítva, majd 60-ra beállva 5.-ben.
[ Szerkesztve ]
-
e=mc²
őstag
válasz DeFranco #67498 üzenetére
Ket eset tortent eddig.
Egyik a vasarlas napjan tortent, szurkuletben hazafele uton at a Vertesen egy roka kezdett atszaladni az uton elottunk, majd ahogy egyre kozelebb ertunk egyszeruen ledermett az ut kozepen. Le kellett lassitani, majd szepen visszafordult es lesetalt az uttestrol.
Masik most szombaton tortent Tihanynal a sajkodi elagazasban Aszofo fele mentem, amikor egy nagyobb termetu oz, vagy agancs nelkuli szarvas (nem tudtam eldonteni, mert a testmagassaga joval a szelvedo fole ert - lattam mar ozet, annal nagyobb volt, de agancs nelkul) a kanyarban az en savomban fejjel az ut kozepe fele ledermedve allt. Sotet volt, nem mentem gyorsan, szepen tudtam lassitani, lekapcsoltam a tavolsagit. Szepen gurultam fele, mar majdnem megalltam, amikor lattam rajta, hogy szinte magahoz tert és visszfordult, lesetalt lassan az utrol.
Amit hasznalok egy Intersparban vasarolt 500Ft-os menetszellel mukodo ragaszthato muanyag valami, olyan mint a linkben van fentebb.
Eddig ilyet nem tapasztaltam, amikor talalkoztam allatokkal, azok inkabb szaladtak at, ugraltak at az uton vagy mellette az arokban, de nem dermedtek meg ennyire.
[ Szerkesztve ]
Ambulimax Provider
-
Zewa
senior tag
válasz DeFranco #67502 üzenetére
Hmm.. Eddig nekem fel se tűnt. Ahogy mondod 10 estéből 9 alkalommal találkozok. Sosem figyeltem mert há' pont teszek rá ha egyszer világos a jelentése.
EQMontoya: Ezek szerint akkor a szerszám?
Dluinet: Éjjel járok arra de akkor már nem igen vannak "lányok". Amúgy nőért a büdös qrv@ életbe nem fizetnék az zicher.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
-
Melack
veterán
válasz DeFranco #67538 üzenetére
Milyen kaját egyek vezetés közben, biztonságosan? topic Kérdés megoldva.
Amúgy is lehetne bővíteni a topic címet Milyen autót/gumit/alkatrészt/kiegészítőt vegyek topikra? lassan.
(#67540) Qru: akkor te vagy a kihelyezett a moderátor
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
-
-
-
vendingo
veterán
válasz DeFranco #67684 üzenetére
Én a twingoval olyan helyekre beállok, hogy még egy smartos is 2x-r meggondolná, hogy nekiveselkedjen-e.
Nagyon érzem azt az autót. Bezzeg a golfal fosok tolatva parkolni, szoknom kell, hogy "nagy", illetve féltem a felniket.
Hétfőn felrakom az acélfelniket, azzal majd bátrabb leszek, na meg ott a vonóhorog isCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
giigz
veterán
válasz DeFranco #67688 üzenetére
Most hogy írod, hát neked is szedán van Akkor neked is 4,4 méter... Sokat kell gyakorolni, én mindig úgy csináltam, hogy amikor láttam egy olyan helyet, amire kapásból azt mondtam, hogy na ide soha nem állok be, elkezdtem szenvedni, és beálltam valahogy Utána nyilván egyre könnyebben és szebben megy...
-
neduddki
nagyúr
válasz DeFranco #67734 üzenetére
H!
hanemmegmondtam:- )))
amugy is mator vagy a Te fizecc az kaktreesze es nem Neked me elhosozd es hogy meg a szereo is pizt kirr ehhhh.... kezdo.....udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz DeFranco #67745 üzenetére
Igen ez relatív, nyilván nem egy rakéta de 1,6-os Astrám jobban gyorsult klímával. Időközben felvilágosítottak, hogy azért mert annál ha klíma mellett lepadlózol lekapcsolja a klímát (amíg padlóig nyomod a pedált). Lehet a Focus nem tud ilyet?!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
fattyu
veterán
válasz DeFranco #67915 üzenetére
DeFranco: Engem este zavar a szembejövők tompítottja is érzékeny a szemem. Nem szeretek este vezetni.
DE nem mondom kapcsolják le ... Part of the game... Szóval akit zavar a féklámpa az szerintem játszon need for speedet inkább.a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Ukrajnai háború
- Kupon kunyeráló
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux Mint
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest