- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Apple notebookok
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Mondjuk 4 millióért már vannak i40 kombi Hyundai-ok is.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Nekem itt vállt most teljesen hiteltelenné a csávó, ez mármár gyerekes sértődés szintjén van. nepper
"Nekem most volt üzletre egy 2,4-es Accordom, abba nagyon beleszerettem, magamnak is olyat szeretnék majd megtartásra. Ezt csak azért írtam ide, nehogy valaki hiányolja a válaszomból a Hondát."
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #141279 üzenetére
Nem mindenre megoldás a honda, de már csakazért is odaírja mindig, nekem ennyi bajom van ezzel csak. Hiteltelenné válik a szememben. Én sem ajánlok ki egy laptopot valakinek, mert az a legjobb, mert:
A. Nem ilyen típust keres, nem fedi a felhasználási igény a gép tudását.
B. Feleslegesen drága
C. Elavultabb a technikájaMinél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #141284 üzenetére
Nekem ez olyan, hogy odaírom, mert a nép a facebookon megkövez, ha nem írom oda. Nemár bmeg hogy egy ajánlásba valamit belevegyek, csak mert a nép negyede azt skandálja, mié nincs benne honda. Csak... Nekem ez az érzésem ezzel kapcs, innentől nem hiteles, nem szakmai, hanem haveri, "mer sokan azt mondják".
-
-
nagyúr
válasz runner 125 #142394 üzenetére
Húú ez deszép
-
nagyúr
válasz Sur1G #142589 üzenetére
Szia!
2011-es (8. gen) Civicben nincs bluetooth gyárilag, az 1.8-as motor sokat fogyaszt, pályán 130-nál 3500-at forog, hangosabb, mint egy 1.6 dízel focus.
Az 1.0-es turbós ford motortól nem félni kell, hanem használni, jól összerakott, többszörös díjnyertes darab.
Mazdák szeretnek rozsdásodni, feltételesen ajánlottak csak.
Az 1.4TSI szerintem parádés, majd elmondják, melyik verziót szabad venni belőle, de én imádtam egy DSG-s octavia-ban.
Szerintem ha sokat vagy városon kívül, megérheti a dízel. Vagy pedig el kell viselni a kisebb szívók esetleges zaját, de tény, a hibalehetőség kisebb.Én simán vennék 1.6-os tdci focust, a titanium felszereltségben már minden áhított extra benne van.
Vagy 9 gen civic, de szerintem keret fölött mozognak a normálisabb példányok.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Acheron #142826 üzenetére
Egy dízel automata után egy benzines eléggé más lesz. Példaképpen egy 140lovas dízel sokkal jobban menősebbnek érződik, mint egy 140 lovas benzines. A nyúlmókusok miatt... Ha mindez még mondjuk hátsókerékhajtással is párosítva van, az már nem rossz (jó fasza beindul a nyálelválasztásom )
-
nagyúr
válasz Acheron #142841 üzenetére
Egy 150LE körüli turbós valamivel már nem lehet nagyon mellényúlni szerintem. A szívót én már hanyagolom, mert karakterében inkább versenyautós (pirosba kell pörgetni a teljesítményért), a turbós viszont pont jól ugrik.
-
nagyúr
válasz lenko #142844 üzenetére
Ebbe bele se menjünk, hogy adott forgalmi helyzetben mi mire hogy milyen fordulaton mennyire! Ez olyan, mintha arról vitáznánk, hogy 25 trilliócsilliómiliárd részecske vagy 34 trillibilliómiliárd részecske szabadult fel az ősrobbanáskor. Fikció!
-
nagyúr
válasz Mauzes #143108 üzenetére
Ezzel 1 baj van: Kifizetsz egy valag pénzt, és nincs autód a végén, aminek az árát visszaforgatod a következő autóba. Nálam itt bukik a dolog. Ez annak éri meg, aki cégesen használja szerintem, sima magánembernek csak annak, aki simán 400k felett keres havonta (tisztán).
-
nagyúr
válasz szabonagyur #143117 üzenetére
Meglehet, pár hete olvasgattam, nem emlékszem már pontosan, de mivel a fentebb leírt dolog nem tetszik (lejárat végén nem az enyém az autó, kb. bérelem) így tartsák meg maguknak...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #143173 üzenetére
Az első egy Fiat Panda volt, 900ccm, fekete 3 ajtós, dupla vászon napfénytetős. Marhajó kis kocsi volt. Belül tágas, könnyen vezethető, télen lehetett vele kézifékesen csúszkálni, amúgy marha semleges viselkedésű kis guruló babakocsi volt, ahogy anno nevezték
1 hibája volt, a hűtő szart be, javították, kész. Jó áron adtuk el, hiányzik a mai napig. És annyit evett, mint egy öngyújtóA második egy Fiat Punto 1.2 16V. Vadiújonnan, emotion felszereltség (hátsó 3dik fejtámla és cd-váltó kivételével full extra), 2002 körül vehettük. 2 hiba: CD fejegység, gariban javítva és gyújtáselosztó (40k munkadíjjal). Jól ment, a fékje harapott, jól (viccesen) szólt a hátsó 100W-os mélynyomó, plüss ülés, nekem marhára tetsző műszerfal és középkonzol. Elfértem benne, stb. Autóúton 5 litert evett.
Egyiknek sem voltak bosszantó hibái. És az idő megszépít mindent.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz roberto211 #143175 üzenetére
Hehe, az Alfák tetszenek, de tartok is tőlük. Szerintem a 2 fiattal elment a maradék mázlim autók tekintetében Az új nagyon szép, de mire oda jutok, hogy vehessek belőle, addigra felgyújtanám a civicet
-
nagyúr
Háh el is felejtettem, röhögni fogtok, kb. én is azt tettem mikor felébredtem. Ugyanis azt álmodtam most éjjel, hogy vettem egy citroen berlingo kinézetű (csak kisebb) izét, valami fostos motorral és cvt váltóval, ami egy ezeraprócikk áruló nőcié volt, mert kis szirszarokkal volt tele a kesztyűtartója.
De már a haverok is kiröhögtek, hogy mi a fenét vettem (Ez az automataváltós mánia miatt lesz, már álmomban is kísért, de hogy francia autót... )Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- PlayStation 5
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- LEGO klub
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest