- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz runner 125 #432 üzenetére
-
mdk01
addikt
EGYÉB INFORMÁCIÓ
Azonnal elvihető.
.....csak kihagyták az "ingyen" szót
-
Boxer001
veterán
A képek magukért beszélnek.
-
Rick4
félisten
Amilyen kialakítása van, még egy junoszty is lehet akkora helyen....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ronson
őstag
Tipikus rajozós autó aluliskolázott taknyoknak.
-
dízelracer
őstag
válasz runner 125 #475 üzenetére
Ez nem kreatív hanem hülye. A következő képen ott virít a rendszám.
-
macikos
addikt
válasz runner 125 #475 üzenetére
Én akkor estem le a székről, amikor a hasznaltauto.hu-n egy autónál 1 darab kép volt, az is úgy készült, hogy a bérház 7-8. emeletéről lefényképezték a parkolóban álló autót, hogy erről van szó
-
gooool
őstag
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz runner 125 #518 üzenetére
Én még a 6.4-nek is örülök az is csak skót üzemmódban jön ki
-
mokus1
addikt
válasz runner 125 #554 üzenetére
Az csak hasonló. Engem ez a zöld szín meg a formái gyönyörűek.
Aztán mikor olvastam a cikket hogy a típusa,,770" gyanítottam 770ccm de 770 lóerő -
aero.
veterán
válasz runner 125 #582 üzenetére
10k-ért vesztegetik ahogy a linken láttam, de van rosszabb is. Atyaég.
-
zoo8800
veterán
válasz runner 125 #617 üzenetére
Kicsit kíméled és elmegy az 65-70 ezret is 1 mocival.
rip and tear, until it is done
-
vhunor
őstag
válasz runner 125 #617 üzenetére
Meg mert 15-16 litert erőlködés nélkül bekapnak.
-
zsid
senior tag
válasz runner 125 #929 üzenetére
Miért sok ? 880k km,taxi, tehát állandó város, rendszám alapján görög, biztos klímázik is( mondjuk jelölve nem látom )..
<tRucKdriFteR>
-
szőröscica
addikt
válasz runner 125 #924 üzenetére
Ültem a múltkor egy Octavia taxiban, 937 ezer km volt benne!
-
dízelracer
őstag
válasz runner 125 #1015 üzenetére
Van ám. RS
-
koxos:8]
senior tag
válasz runner 125 #1032 üzenetére
2007-es, 2000-es dízel motorral.
-
neduddki
nagyúr
válasz runner 125 #1026 üzenetére
HI!
Ez egy baur fele epites, mint ahogy a neve is mutassa, erdekes egy oszver, arra kivancsi lennel, hogy ennyi ev utan hogy muxik, meg hogy mi lett a ceggel ert e36utan nem hallotam roluk
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
vhunor
őstag
válasz runner 125 #1036 üzenetére
Meguntátok a mostanit? Tavasszal én is megnéztem féltucatot, de egyik sem stimmelt. Ahogy írtad, mindegyiken érződött az adjunkneki.
[ Szerkesztve ]
-
koxos:8]
senior tag
válasz runner 125 #1036 üzenetére
Igen, les gyanúsak ezek az olcsóbb 33-as bmw-k.
Én is 3,8-4 körül is néztem őket, de mindegyiknek van vmi baja, vagy szét van hajtva.Írtam már, hogy haverom is annyit rá költött az x5-re mint amennyiért vette, úgyhogy Én nem vállalok be ilyen szopó ágat.
Inkább akkor maradok a skodánál aztán, marad pénzem is.
A fábia kombi, meg megint jó lehet mert vicc áron adják, és igénytelen is, meg hát az árához képest nem is kis kocsi.Köszi a mail címet ha szükségem lesz majd rá, akkor beszélek vele.
[ Szerkesztve ]
-
varga911
senior tag
válasz runner 125 #1171 üzenetére
Az 530d-vel valami nem stimmel, mérföldes műszeregysége van, de amerikában nem árulnak dízelt...
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
válasz runner 125 #1186 üzenetére
Arra célzok, hogy a hirdetés szerint 3 féle kocsi lehet a képen.
530d/xd van az adatlapon, és 525xi a leírásban
elég kusza ez a hirdetés.#1179
Micsoda? A BMW szerinted tojik az amerikai piacra? Vagy mikortól nem tojik rá?
Az E28-ból már létezett USA kivitel.[ Szerkesztve ]
rip and tear, until it is done
-
spurika
senior tag
válasz runner 125 #1299 üzenetére
Hát itt nem szivesen írnám le itt de marad.
[2011.08.31. 20:25:53] Menzo Lorant: http://www.autobazar.sk/inzerat/289654/bmw-rad-3-touring-320d-touring-m5/
http://www.autobazar.sk/inzerat/275799/bmw-rad-5-530d-aa-sedan
http://www.autobazar.sk/inzerat/273898/bmw-rad-3-touring-330xd-kombi-4x4-m5/
http://www.autobazar.sk/inzerat/282494/bmw-rad-3-touring-330xd-kombi-4x4-m6/
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/320/bmw_320_320d_touring-5001594
http://www.origo.hu/auto/20110829-kijatszhato-a-kulfoldi-rendszamokra-hozott-szigorubb-jogszabaly.html
Ez pedig már pozsony:http://www.darex.sk/page/sk/Kupujem-auto?__boxId=c679&__mvcevent=vehicleList&vehicleId=621886
És még küldhetném,szinte mind kb 80% a km garanciásamit odakint elég komolyan vesznek és büntetnekhttp://www.autovia.sk/
A 330 XD 5800 euró és vihető,már lealkudtuk egy ügyfélnek csak nem ment érte.Hol veszel ennyiért 180 LE összkerekest?Sehol,nemtudom miért jobb az országnak hogy aregadó miatt mindenki lomokkal járkál?[ Módosította: Pompi ]
Symbian For Ever topik:http://prohardver.hu/tema/symbian_for_ever_olvasd_el_az_elso_hozzaszolast/friss.html#msg26
-
Laraxior
titán
válasz runner 125 #5580 üzenetére
reggeli derülés megvolt
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz runner 125 #5582 üzenetére
már a felénél szakadtam
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
phaet0n
tag
-
dízelracer
őstag
válasz runner 125 #6634 üzenetére
Egy 1.8-2.0 dízel fogyaszt vegyesben kb 5,5litert egy 1.6benzines meg kb 7,5-et, ha a crdezső lekönyököl benne van a pakliban, hogy százezrekbe kerül majd a javítás (lásd fent). Lassan úgy vagyok vele, hogy már hosszútávon sem éri meg a dízel. Még ha forintra megegyezne a gázolaj és a benzin akkor talán de így semmiképpen nem.
-
Motion_Blur
félisten
Mármint használt piacon?
Mert új autóknál még mindig ott van az a +fél milla a dízel javára... akár egy 3,5millás Swiftet nézek (ami dízel esetén 4M), akár egy felső-közép kategóriás autót.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
33as
senior tag
"Srácok, szerintetek manapság még megéri dízelt venni?"
Ha sokat mész akkor hülyeség benzinest venni (kivéve benzin+gáz) szerintem a választó vonal 40-45e kilométer!
De megkockáztatnám kevesebb kilométernél is de csakis szívó vagy síma adagolós közvetlen befecskendezésű dizel vásárlását, ha nem hajtod sokkal kevesebbet eszik főleg városba meg sokkal nagyobb a hatótávolsága!
Tegnap voltam egy kölcsön új Suzuki Swift 1.3 benzines kocsival egy 600 kilométeres túrán!
A kocsi fogyasztásáról városban meg 140-el autópályán katasztrófa a fogyasztása diesel-hez képest! Kb: 7.5-8 liter átlagban!
A hatótávolságról meg ne is beszélünk.Jahh ha valaki felhozza igen én az üzemanyag,skót,baszó kategóriába tartozom!
[ Szerkesztve ]
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
nagyúr
-
Manitou
veterán
válasz runner 125 #9735 üzenetére
Ezt én is nézegettem anno, de nem tudtak küldeni olyat amit rendeltem, aztán végül innen rendeltem:
[link] -
hdman
őstag
válasz runner 125 #14444 üzenetére
Az, hogy egy kocsi céges, nem feltétlenül hátrány, sőőőt....
Sopron city :)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #14451 üzenetére
Azt kapták meg olcsón, ezért kerül bele ez. Eladások kb 25%-át viszi és ezt is csak európában. Ezért nem érdemes nekik drága dízel mocit venni, fejleszteni egyet nadepláne nem.
Kollégámnak van 1,5-ös 109 lovas benyós, nagyon-nagyon korrekt azt kell, hogy mondjam.
Ha ebben a kategóriában nézelődnék, ezt venném az fix. Vagy egy Civic-et de a Lancer pofásabb sokkal.A telepen nálunk van egy RallyArt szedán, ha meglátom egyből csorog a nyálam...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
hdman
őstag
válasz runner 125 #14451 üzenetére
persze, én is hallottam már horror sztorikat sajnos elég sok ilyen van, de azért ki lehet fogni jo darabokat! Én elég sok céggel állok kapcsolatban látom mi megy.
Viszont pl apámék 3-4 évente szoktak uj autót kapni, ezalatt belecsorog 3-350e km, de folyamatosan szervizelik őket, mert ha az autó megáll, nincs munka, ergo nincs pénz. Idén a fönök megmondta, hogy nincs uj kocsi a válság miatt, mindenki tolja be valami szervizbe, aztán csináltassa meg. Az 1 milliós autóra ráköltöttek 390ezer forintot, ezzel azért majd jol jár valaki
Sopron city :)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #14454 üzenetére
Az még egész jó, haver a Avensis 2.0 D4-D-re +1 millát költött mire tuti lett teljesen. Kettőstömegű lendkerék, kuplung, vezérlés csere, bexart a turbó is + aprólék (betétek, szűrők, folyadékok, tárcsák, stb). Ami elég sok tekintve, hogy 3,3 milláér vette.
1,5-ös benyós nagyon faja mondom. Azzal nem jártok rosszul és szépen megy. A 100 lovas G Astra után érezhetően jobban teker (kb egyidősek) pedig papíron csak +9 ló...
Szép autó, nekem megypirosban tetszik a legjobban.#nincsbennetarcsi
-
AMD Power
titán
válasz runner 125 #14454 üzenetére
Kéne a francnak bármilyen PD vagy CR dízelautó.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #14472 üzenetére
Igen a sajátjuk teljesen ez 1,5 MPI (pariban van a Honda i-DSI motorjával, kb egyidős fejlesztés csak az erősebb mert dupla-gyujtógyertyás).
Ugyan ez a hengerenkénti befecskendezéses moci van amúgy a Colt-ban is. Bár az nem értem a 1,5-ös turbós (150LE) változatát miért nem tették bele a Lancerbe is...#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #14505 üzenetére
Az 1,8-as nagyon korrekt a maga 143LE-jével. A váltója jobb, mint az 1,5-ösé (az 1,8-asban saját fejlesztésű váltó van, percízebb, jobb a kapcsolási érzet is), igaz csak 5 gangos, de mivel VVT-s (itt MIVEC néven fut) így szereti és bírja is a pörgetést. 4000 felett jön meg az igazi ereje (143 LE/6000 - 178 Nm/4250). Fogyiban olyan átlag 7,5-8 literre ki lehet hozi vegyesben de csak városi használattal is megáll 10 liternél.
Egy korszerűbb turbóssal ugyan nem veszi fel a versenyt (az 1,8TSI-nk is ennyit eszik de az 160LE) de korrekt masina és a fenttarthatósága is jóval olcsóbb mint egy turbómotoré, és nem kell rá annyira figyelni, pl hogy egy-egy hajtósabb szakasz után visszahűtsd a turbót.
Pályán ha megyek és pl megállok egy kávéra vagy csorgatni egyet, idegesítő hogy még 5 percet járatnom kell, hogy a turbó visszahűljön.[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
giigz
veterán
válasz runner 125 #14531 üzenetére
Az övé valami német lesz.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz runner 125 #14531 üzenetére
Igen, Honda I-DSI-vel tolom többnyire. Kis pici Jazz, szeretem, városba meg a vidéki rokonlátogatáshoz tökéletesen megteszi.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
őstag
-
hdman
őstag
-
Smani
senior tag
válasz runner 125 #14591 üzenetére
Miért? Nem szar a VW dízel csak kicsit eszi az olajat ez a verzió.
-
Balupapa
senior tag
válasz runner 125 #14591 üzenetére
Végül is csak a vw az egyik legnagyobb okos dízel téren
milyen dízelt szeretnél venni?
[ Szerkesztve ]
_-=*WheelWhores*=-_
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz runner 125 #14595 üzenetére
Gondolom nem új autókat vettek Elég jól ismerem ezeket az autókat (2.0Tdi) a nyűgjeikkel együtt. És 150 000km alatt nem igen van gond velük.
[ Szerkesztve ]
-
Zewa
senior tag
válasz runner 125 #14599 üzenetére
170-80k? Tipikus. Az összes 10éves dízelre ennyit írnak. Vicc. Nyugodtan lehet a duplája is.
Munkából adódóan barátom barátom évi ~50-5e km tesz bele az autóiba. Hirdette az 5éves Octaviat 265e km-el. Patika állapota ellenére nem kellet a kutyának sem. 2hónap után visszatekerték 145e-re, +200k-t rádobott az árára és felpolíroztatta.--> Elvitték 1,5hét alatt.
Ez kell az embereknek.
Viszont ne tessék csodálkozni hogy ezek a 300e km+ modern dízeleknél jönnek elő a problémák..Nem gondolom hogy a VW féle dízel sokkal rosszabb lenne a konkurenseknél megegyező futásteljesítmény mellett.
E90-ből rendeset kifogni, itthon, normális áron még a használt autó piachoz viszonyítva is nehéz.
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Zewa
senior tag
válasz runner 125 #14601 üzenetére
Valószínűleg akkor még PD-k nem pedig közös nyomócsöves dízelek.
Csak arra akartam rávilágítani hogy sokan szidják őket mert turnyó meg kettős tömegű meg miegymás "pedig csak 160 van benne". "Talán vissza van pörgetve de max. 50k-t"
Hinni szép dolog csak nem kifizetődő.Érdekes akiknek atombiztosan van 150-200k az modern diesel hajtású autójába azoknak miért megy nagy részben hiba mentesen?
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Balupapa
senior tag
válasz runner 125 #14826 üzenetére
De NEM lesz nagyobb az atmero! Valtomeretrol beszelunk.
Ez benne a plane....
_-=*WheelWhores*=-_
-
8th
addikt
válasz runner 125 #14958 üzenetére
Nem csak az, az összes mai modern dízelmotor az. Német, japán, francia, olasz... tökmindegy. Túl van bonyolítva mind. A legkisebb elhanyagolást is combos szervíz számlákkal "hálál" meg. Valami pöcs kis bódéban nem rossz móka a dízel tuning mert akárhogy vereted neki nem fog 8liternél többet megenni és már 160-180lóval is rohadt jól visz egy ~1tonnás kasznit. De max csak jáccós autónak kéne újra dízel.
...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest