- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Everest / AIDA64 topik
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essz
csendes újonc
Sziasztok, PC vásárláson töröm a fejem, szeretném a fórumozók segítségét kérni, ugyanis én kb. 6 éve nem követtem a PC "összetevőinek" fejlődését és szeretnék ár/érték arányban jó gépet venni.
1. Mire fogod használni a gépet?
neten böngészés, filmnézés, játszás ( ilyen The sims 3-4 főleg, a 3 a gépigényesebb, a mostanival is fut, csak eléggé akadozik)2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel most?
Dell P2214 h full hd monitor, genius billentyűzet + egér, genius hangfal, speedlink mikrofon
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
a 2-es pontban lévőkön kívül mindenre szükségem van4. Mennyi a kereted rá?
150 000 Ft a max. keretem
5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol?
felbontás: 1920 x 1080, ezen is játszom.
Egyébként az előző gépemet úgy vettem h az egyik oldalon ilyen gépösszerakó módot választottam, kiválasztottam az összetevőket és egy kis felárért még össze is szerelték, meg ki is szállították, kb. most is így szeretném, mert összeszerelni nem tudom.
Ti mit ajánlotok? Kérlek titeket a teljes konfigurációt írjátok le.[ Szerkesztve ]
-
Essz
csendes újonc
válasz b.gyula1983 #102539 üzenetére
Ezekbe a játékokba rengeteg letöltés kell, illetve nem kell csak a játékot nagy részben feldobja a különböző letöltések, plusz van rengeteg kiegészítő lemeze amelyeknek szintén kell plusz hely, stb.
-
Essz
csendes újonc
Köszi az eddigi tippeket, sokat segítettek. Mivel egy gép megvásárlását viszont jól meg kell gondolni minden oldalról én még tovább nézelődtem az összetett gépeknél is és kíváncsi lennék a véleményetekre h ár/értékben mi a vélemény: http://www.computerimperium.hu/images/Imperium_Core_i3_Premium_HD_PC.jpg
https://www.pcx.hu/termek/iris-irishomew8-asztali-sz-m-t-g-p-984212
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Milyen processzort vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- További aktív témák...
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I5 12400F / Aorus RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest